FC Sevilla este nemulţumită de Rusescu. Fostul stelist va fi împrumutat

Gruparea Rayo Vallecano vrea să-l împrumute pe Raul Rusescu de la FC Sevilla în perioada de mercato din iarnă, antrenorul grupării andaluze, Unai Emery, fiind nemulţumit de fostul fotbalist al Stelei, pe care îl consideră nepregătit din punct de vedere fizic.

09 oct. 2013, 06:02
FC Sevilla este nemulţumită de Rusescu. Fostul stelist va fi împrumutat

Transferat în vară de la Steaua, Raul Rusescu a jucat pentru Sevilla doar în „dubla” cu Mladost Podgorica, din turul trei preliminar al Ligii Europa. Atacantul a intrat în minutul 76 al partidei tur şi a jucat toate cele 90 de minute ale returului, când a şi înscris două goluri. În multe alte situaţii Rusescu nu a prins nici măcar lotul Sevillei, antrenorul Unai Emery fiind nemulţumit de nivelul său de pregătire. În consecinţă, şefii grupării andaluze au decis să-l împrumute pe jucătorul român, în perioada de mercato din iarnă.

Potrivit Radio Sevilla, Rayo Vallecano are nevoie de un jucător pentru compartimentul ofensiv, deoarece are doar şase goluri marcate şi 21 primite, iar atacantul Seba Fernandez s-a accidentat şi va fi indisponibi şase luni.

Rusescu a fost tarnsferat la FC Sevilla în această vară, însă a evoluat extrem de puţin la echipa andaluză, antrenorul Unai Emery motivând nefolosirea românului prin faptul că acesta nu este pregătit din punct de vedere fizic.

Citeşte şi Rusescu a fost prezentat oficial la FC Sevilla. Vezi clauza de reziliere URIAŞĂ fixată de spanioli