FC Sevilla i-a decis viitorul lui Raul Rusescu. Ce se întâmplă cu fostul golgheter al Ligii I

Raul Rusescu nu va face parte din lotul celor de la FC Sevilla în noul sezon, a anunţat Monchi, directorul sportiv al grupării spaniole.

29 iul. 2015, 17:26
FC Sevilla i-a decis viitorul lui Raul Rusescu. Ce se întâmplă cu fostul golgheter al Ligii I

Raul Rusescu nu face parte din planurile lui Unai Emery nici în acest sezon şi cel mai probabil va fi din nou împrumutat. Ultima variantă apărută este Tenerife, o echipă ce îşi propune să promoveze la capătul acestui sezon. Site-ul abc.es notează că Rusescu mai are contract până în 2018 şi există discuţii între el şi conducere pentru ajungea la o soluţie acceptabilă pentru ambele părţi.

Monchi, directorul sportiv al lui FC Sevilla, a recunoscut că atacantul de 27 de ani nu reprezintă nici pentru viitorul sezon o soluţie pentru atacul câştigătoare Europa League: „Cu el (n.r. cu Rusescu), suntem într-o situaţie similară cu cea de anul trecut. Căutăm o soluţie”.

Soluţia căutată de oficialii lui FC Sevilla ar putea fi împrumutul al Tenerife. În cazul în care va reuşi să lase o impresie bună în liga a doua a Spaniei, FC Sevilla şi-ar putea recupera o parte din investiţie printr-un eventual transfer. În caz contrar, nu este exclus ca Rusescu să rămână liber de contract.