FC Voluntari vrea să se retragă din Liga I. Scandal MONSTRU la meciul cu Viitorul lui GICĂ HAGI

Florentin Pandele, primarul oraţului Voluntari, va cere retragerea echipei din Liga I după meciul de la Ovidiu, 1-2 cu Viitorul lui Gică Hagi.

31 oct. 2016, 18:19
FC Voluntari vrea să se retragă din Liga I. Scandal MONSTRU la meciul cu Viitorul lui GICĂ HAGI

„Voi cere oficialilor echipei sa retragem clubul din Liga I! Trebuie sa vedem in ce conditii putem sa facem asta, avem contracte si obligatii financiare. Suntem singurul club din Romania care apartinem 100% comunitatii locale. Au fost o multime de controale la noi sa vada cum se dau banii la echipa. Suntem cum nu se poate mai chibzuiti si mai atenti la ce facem. Avem 1.700 de copii legitimati, avem campioni mondiali la atletism in clubul asta. Cred ca ar fi fost bine daca George Galamaz ar fi scos echipa de pe teren, asa cum i-am cerut. Nu stiu ce s-ar fi intamplat, probabil am fi fost amendati, dar am fi tras un semnal de alarma”, a spus Florentin Pandele la Digi Sport.

Meciul dintre Viitorul și FC Voluntari s-a aprins în urma deciziilor luate de centralul Istvan Kovacs, cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, la scorul de 1-0 pentru ilfoveni.  În minutul 75, acesta a dictat penalty pentru Viitorul, decizie contestată de jucătorii celor de la Voluntari, iar căpitanul Vasile Maftei a primit un prim cartonaș galben. Kovacs a rămas ferm pe poziții, iar Chițu a executat penalty-ul, apărat însă de Balauru, dar nu a validat prima execuție din cauza faptului că jucătorii au intrat în careu. Maftei a protestat din nou vehement în urma acestei decizii și a văzut și al doilea galben. Răzvan Marin a executat lovitura de la 11 metri a doua oară și a restabilit egalitatea.

În minutul 66, Kovacs îl eliminase și pe Balaur, după ce fundașul ilfovenilor a văzut al doilea galben.

Viitorul s-a impus după golul lui Boli din minutul 95!