FC ZURICH – STEAUA 0-0 în Grupa L din Europa League

FC ZURICH - STEAUA 0-0. Steaua nu a reuşit decât un egal, 0-0, joi, în deplasare cu FC Zurich, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei L din UEFA Europa League. În celălalt meci din grupă, Villarreal - Osmanlispor 1-2. Clasament: 1. Osmanlispor 7p, 2. Villarreal 5p, 3. Zurich 5p. 4. Steaua 3p.

03 nov. 2016, 21:47
FC ZURICH – STEAUA 0-0 în Grupa L din Europa League

FC ZURICH – STEAUA 0-0. Steaua a dat impresia că poate mai mult cu liderul ligii secunde din Elveţia, dar FC Zurich a ştiut să profite de avantajul fizic. Şansele pentru calificarea în primăvara europeană sunt destul de mici, mai ales după ce Osmanlispor s-a impus pe terenul lui Villarreal.

FC ZURICH – STEAUA 0-0. Steaua a început ceva mai bine jocul și în minutul 11 centrarea lui Adi Popa de pe dreapta a ajuns la Golubovici, dar reluarea acestuia cu capul trece pe lângă poarta gazdelor. Elvețienii au trecut pe lângă gol 10 minute mai târziu, dar Rodriguez șutează defectuos din interiorul careului și balonul trece pe lângă buturile lui Niță. Un minut mai târziu a venit și riposta Stelei. Popa a centrat de pe dreapta, dar William de Amorim a trimis peste poartă singur cu goalkeeper-ul lui Zurich. Tot în prima parte gazdele au fost nevoite să facă prima schimbare după o jumătate de oră de joc. Voser s-a accidentat și în locul lui a intrat Stettler. În minutul 35, Moke a ratat și el o ocazie mare după ce a șutat de la marginea careului, dar Vanins a reținut mingea. Cu 5 minute înainte de intrarea la vestiare, Cavusevic putea profita de greșelile în lanț ale apărării steliste, însă șutul său din interiorul careului l-a nimerit pe Niță și divizionara secundă din Elveția a rămas cu 0 în dreptul golurilor.

FC ZURICH – STEAUA 0-0. După revenirea de la cabine, Adi Popa a recuperat o minge din piciorul portarului elvețienilor, însă acesta din urmă a revenit și a reținut mingea care era foarte aproape de gol. În minutul 68 Steaua a cerut o lovitură de pedeapsă la un contact între Muniru și Sarr, însă centralul a lăsat jocul să continue și partida s-a încheiat cu un scor alb.

FC ZURICH – STEAUA 0-0. În cealaltă partidă din grupa L, Osmanlispor a învins în deplasare Villarreal, scor 2-1, una dintre reușite purtând semnătura lui Raul Rusescu.