FCSB a făcut deja primele două transferuri ale iernii. Care sunt jucătorii luaţi de Gigi Becali

FCSB a rezolvat transferurile lui Iulian Cristea şi Florentin Matei, iar Becali a dezvăluit că în această iarnă campania de achiziţii va fi una extrem de limitată. Mihai Teja îşi mai doreşte doar doi fotbalişti, pe care patronul îi va aduce: un mijlocaş central şi un atacant.

04 ian. 2019, 14:24
FCSB a făcut deja primele două transferuri ale iernii. Care sunt jucătorii luaţi de Gigi Becali

FCSB anunţă că a semnat un contract cu Florentin Matei, care a evoluat ultima dată pentru Al Ittihad Kalba, din Emiratele Arabe Unite. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani, care a fost juniorul FCSB şi a evoluat chiar în două partide oficiale din Liga 1, la finalul sezonului 2009-2010, va purta tricoul cu numărul 70.

Mă bucur pentru că m-am întors acasă după atâţia ani. Consider că este o mare provocare pentru mine şi puteţi fi siguri că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Sper să am evoluţii bune şi îmi doresc foarte mult să luăm campionatul„, a declarat Florentin Matei.

Florentin Matei, în vârstă de 25 de ani, a mai evoluat la Steaua, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra Giurgiu şi Ittihad Kalba.

Iulian Cristea a semnat şi el cu FCSB, din postura de jucător liber de contract, însă înţelegerea sa cu Gaz Metan se încheie abia la vară. Dacă Matei va merge cu echipa încă din primul cantonament, fundaşul de la Gaz Metan are o situaţie mai complicată. Totuşi, el ar putea să ajungă încă din această iarnă sub comanda lui Mihai Teja.

Mai vreau încă un mijlocaş central, probabil. Asa mi-a zis Mihai, că nu vrea mulţi jucători. Dacă pleacă Gnohere, e posibil să vină Andrei Cristea. Sau poate îl luăm şi dacă nu pleacă Gnohere, să vedem„, a spus Becali pentru PRO TV.

FCSB se va reuni sub comanda lui Mihai Teja pe 8 ianuarie, atunci când va avea loc vizita medicală. Roș-albaștrii vor efectua o ședință de pregătire pe 9 ianuarie, iar pe 10 ianuarie vor pleca în Spania, la Costa del Sol. Primul amical confirmat al celor de la FCSB este împotriva lui Dinamo Kiev.