FCSB a ratat transferul lui Jubal. Gigi Becali s-a reorientat către un fost fundaş central de la Dinamo

Transferul lui Jubal (24 de ani) nu mai e de actualitate la FCSB, iar Gigi Becali (60 de ani) s-a orientat rapid spre un alt stoper. Ante Puljic (30 de ani), fundaşul central pe care omul de afaceri l-a mai dorit în două rânduri, este, acum, foarte aproape de vicecampioana României.

09 aug. 2018, 11:53
FCSB a ratat transferul lui Jubal. Gigi Becali s-a reorientat către un fost fundaş central de la Dinamo

Gigi Becali s-a reorientat rapid către un alt fundaș pe care îl avea pe listă. Potrivit digisport.ro, este vorba despre fostul dinamovist Ante Puljic, în prezent liber de contract.

În vârstă de 30 de ani, Ante Puljic a mai fost dorit de FCSB în două rânduri, însă nu s-a înţeles la bani cu Gigi Becali. Fundaşul s-a făcut remarcat în Liga 1, la Dinamo, formaţie pentru care a evoluat în sezonul 2015-2016.

FCSB s-a interesat de Ante Puljic încă din primăvară, după cum a anunţat goal.com, însă roş-albaştrii au aşteptat ca situaţia sa la Tom Tomsk să se clarifice. Din câte se pare, ruşii aveau mai multe restanţe financiare către croat, care nu voia să plece neplătit.

Acum, interesul pentru fundaş e reconfirmat, iar şansele să se ajungă la un acord sunt destul de mari.

Puljic e ca şi luat. A fost o discuţie cu impresarul, până la urmă a zis că ia de la jucător, dar că vrea salariu mai mare. Până la urmă era vorba de vreo 20.000 de euro. Nu stăm în 20.000 de euro, i-am zis lui Mihai să-i dea. Aşteptăm să devină jucător liber şi gata. Azi se duce să ia cartea verde. De aia îl şi iau, e posibil să plece Varela. Are o ofertă din Qatar, de 1,5 milioane. Dau banii acum şi au zis că-l lasă să mai joace la noi, că începe campionatul mai târziu la ei„, declara Gigi Becali, în urmă cu doi ani. Ulterior, Becali a încercat încă o dată să îl ia pe fundaşul central croat, tot fără succes.