Gigi Becali: „FCSB a suferit cea mai ruşinoasă eliminare a unei echipe româneşti din cupele europene”

Din 2003, de când Gigi Becali este patron la FCSB, echipa nu a mai fost niciodată eliminată după primul tur preliminar în care a evoluat într-o ediție a cupelor europene.

29 iul. 2021, 22:38
Gigi Becali: „FCSB a suferit cea mai ruşinoasă eliminare a unei echipe româneşti din cupele europene”

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că aceasta este cea mai rușinoasă înfrângere din istoria fotbalului românesc.

„Cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc este asta. Nici aia dintre CFR cu Dudelange nu a fost. Mai rușinoasă decât asta nu a existat înfrângere. Pentru că nu aveau cum să dea gol.

De fapt, nici nu au dat. Un gol l-a dat Vlad, iar celălalt l-a dat Vucur. Am luat fundaș central și iată-l. Noi avem jucători valoroși, însă nu avem bărbăție. Cum să iei golul ăsta (n.r.primul)?

Am pierdut campionatul din cauza lui Vlad. Vreau să vorbescu și cu antrenorul și cu MM și să vedem ce facem. Nu zic, îi dai încredere, dar cât? Vucur putea să bage capul și să dea mingea în față. Eu l-am luat cu capul, dar n-ai văzut cum a dat cu capul? A dat la adversar.

Nu înțeleg, parcă e o magie, o vrăjitorie. Pe cuvânt că nu înțeleg”, a spus Gigi Becali la PRO X, la finalul meciului cu Karagandy.

FCSB a suferit prima înfrângere a unei echipe româneşti în faţa unei formaţii Kazahe

Nicio echipă din Liga 1 nu a fost eliminată până acum de o formație kazahă. Întâlnirile, toate în preliminariile cupelor europene, au fost tranșate de formațiile noastre:

2014/16, UCL: Aktobe – FCSB 2-2, 1-2

2019/20, UCL: Astana – CFR 1-0, 1-3

2020/21, UEL: Ordabasy – FC Botoșani 1-2

2021/22, Conference: FCSB – Șahtior Karagandy 1-0, 1-2 (3-5 la lovituri de departajare).

Citeşte şi: DIGI SPORT LIVE VIDEO CRAIOVA – LACI ONLINE STREAMING 0-0. Retur de foc în Conference League