FCSB a transferat, în sfârşit, un fundaş stânga. Ce jucător i-a cumpărat Gigi Becali lui Bogdan Andone

Gigi Becali a anunțat că va transfera rapid doi fundași de bandă, unul dreapta și unul stânga, precum și un atacant. Postul de fundaș stânga se pare că a fost rezolvat, urmând să fie ocupat de Ionuț Panțîru (23 de ani), de la Poli Iași.

30 iul. 2019, 14:16
FCSB a transferat, în sfârşit, un fundaş stânga. Ce jucător i-a cumpărat Gigi Becali lui Bogdan Andone

Da, am vorbit cu impresarul meu, am vorbit și cu Gigi Becali, care mi-a spus că mă vrea. Aștept ok-ul clubului, mă urc în mășină și am plecat la București. În proporție de 99% cred că voi juca la FCSB.

Sunt încântat, mă bucur mult că voi juca la cea mai bună echipa din România„, a declarat Ionuţ Panțîru, pentru prosport.ro.

Gigi Becali a anunţat că se va implica personal în rezolvarea problemelor care există în interiorul echipei şi că va aduce specialişti în nutriţie şi preparatori fizici.

„O să rezolv sută la sută toate problemele de la echipă. O să mă implic eu, o să aduc oameni specialişti, nutriţionişti, preparatori fizici, deja lucrează oamenii, studiază la cărţi. Oamenii mei care mă iubesc, care nu sunt în domeniul ăsta neapărat, dar care sunt oameni de carte, specialişti în alte domenii şi care acum studiază în domeniul ăsta. Şi care mă îndrumă ce să fac, pentru că nu ştiu eu.

Andone nu s-a plâns, a zis că nu are nicio vină preparatorul fizic. Nu ştiu cine o să vină, pentru că eu nu îi cunosc, sunt nişte oameni, mari specialişti în domeniul ăsta, sunt oameni care activează în domeniul medicinei şi acum studiază medicina sportivă. Sunt oameni care mă iubesc şi o să mă ajute, nu îmi cer niciun ban„, a declarat patronul FCSB-ului pentru Agerpres.