FCSB are mari probleme înainte de primul meci al sezonului: „Lotul nu face faţă în Liga 1 şi Europa. Jucăm cu improvizaţii”

FCSB se apropie de ora de start a primului meci oficial din sezon, cel cu Milsami Orhei, din turul 1 preliminar al Europa League, care se va juca mâine, joi, 11 iulie 2019, de la ora 21:30, la Giurgiu. La conferința de presă oficială, Bogdan Andone a vorbit despre marile probleme pe care le are la nivelul lotului.

10 iul. 2019, 07:54
FCSB are mari probleme înainte de primul meci al sezonului: „Lotul nu face faţă în Liga 1 şi Europa. Jucăm cu improvizaţii”

Bogdan Andone a spus că are nevoie de un fundaș stânga, și a vorbit de Florin Ștefan și de De Nooijer, de doi interi, dar și de un atacant.

Mai avem nevoie atât numeric, cât și valoric de jucători. Avem nevoie de fundaș stânga, este o prioritate pentru mine. Jucăm acolo cu o improvizație în momentul de față. Sper ca în cel mai scurt timp vor veni jucătorii, dintre care un fundaș stânga și încă vreo 2-3 jucători. Dar să vă garantez acum că vor veni, nu pot!„, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă.

Tehnicianul a mai spus că a vorbit și cu Gigi Becali despre aceste probleme și că finanțatorul l-a asigurat că totul va fi în regulă. „Am discutat cu dânsul (n.r. – Gigi Becali), a spus că va face tot posibilul de a aduce jucătorii de care avem nevoie„.

Întrebat care sunt jucătorii, concret, pe care și-i dorește, Andone a răspuns: „Pentru postul de fundaș stânga, opțiuni sunt Ștefan, De Nooijer. S-a tot vorbit despre ei, doi jucători buni, ofensivi, ne trebuie jucători ofensivi pe benzi. Sper să vină cât mai repede. Avem nevoie însă și de un atacant. Stăm în Hora în momentul de față, pentru că Edy Gnohere este accidentat. Din 3 în 3 zile va fi dificil și pentru Hora să țină acest ritm. Avem nevoie de minimum un inter, să nu spun chiar doi. Să vedem ce se întâmplă și cu Pintilii. Mi-aș dori să vină în cel mai scurt timp, ca să putem să rotim jucători„, a mai spus Bogdan Andone.

Și Florin Tănase a spus că FCSB are nevoie de jucători și că lotul este unul decimat în acest moment. „E simplu să ne dăm seama că nu avem un lot cu care să facem față în Liga 1 și în Europa. Ne trebuie 3-4 jucători pentru a ne descurca„, a spus și Florin Tănase.