FCSB – ASTRA 1-0. Tănase păstrează speranţa. VEZI CLASAMENTUL

FCSB a trecut, duminică, cu 1-0, de Astra, în etapa a 7-a din play off şi s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj.

28 apr. 2019, 19:51
FCSB – ASTRA 1-0. Tănase păstrează speranţa. VEZI CLASAMENTUL

FCSB a început în atac partida de pe Arena Națională. Man a ratat prima șansă importantă de gol în minutul 8, când a trimis mingea în bară. După doar două minute, Man a trecut în ipostaza de servant. A pasat pentru Coman, al cărui șut a trecut puțin pe lângă. Cea mai controversată fază a partidei a venit în minutul 36. Tănase a cerut lovitură de la 11 metri după un duel cu Cestor, dar fără succes. „Decarul” gazdelor a mai căzut o dată în careu. De data asta Radu Petrescu l-a sancționat pentru simulare.

Tănase s-a răzbunat după pauză. În minutul 55 l-a lobat pe Santos. Pasa de gol a venit de la Man. Finalul a fost unul fragmentat, fără mari oportunități de gol. Doar solicitările de penalty venite de la Man și Tănase din nou au spart monotonia. Asta până în ultimul minut de joc. Cestor, singur la șase metri în careu, a trimis cu capul pe lângă poartă.

FCSB – ASTRA 1-0 (0-0)

Fl. Tănase 5

FCSB: Bălgrădean – M. Roman, I. Cristea, Planic, Jr. Morais – Nedelcu, L. Filip (57 Teixeira) – D. Man, Fl. Tănase, Fl.Coman (82 Bălaşa) – Gnohere (69 Hora). Antrenor: Mihai Teja.

ASTRA: M. Santos – Butean, Erico, Cestor, Radunovic – Balaure (58 Llullaku), R. Pires (82 Biceanu), R. Moise – Begue (56 Val. Gherghe), Zoua, Alibec.  Antrenor: Costel Enache.

Clasament PLAY OFF