FCSB-ASTRA 1-3. Alibec şi Gabi Enache s-au răzbunat pe fosta lor echipă

Astra Giurgiu a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

23 nov. 2019, 15:50
FCSB-ASTRA 1-3. Alibec şi Gabi Enache s-au răzbunat pe fosta lor echipă

FCSB-Astra Giurgiu 1-3. Roş-albaştrii au deschis scorul prin francezul Harlem Gnohere (18), dar Astra a reuşit să întoarcă scorul prin dubla lui Denis Alibec (30, 60), iar Gabriel Enache (90+6), la primul său meci de la revenirea la alb-negri, a parafat victoria giurgiuvenilor.

Gnohere a fost accidentat serios în min. 81, când s-a ciocnit cu portarul David Lazar, la o minge centrată în careul Astrei. Francezul şi-a pierdut cunoştinţa, dar a primit primul ajutor imediat, gâtul i-a fost imobilizat cu un guler cervical şi a fost transportat la spital.

Astra, la care au evoluat mai mulţi jucători care au trecut pe la FCSB, a mai ratat ocazii de gol prin Graovac (1), Răduţ (26, 28) şi Alibec (27), în timp ce roş-albaştrii şi-au creat situaţii de gol prin Oaidă (10), Gnohere (24) şi Man (77).

Echipa antrenată de Bogdan Andone (ex-FCSB) a urcat pe locul al doilea în clasament, având o singură înfrângere în ultimele zece etape, ultimele cinci meciuri fiind tot atâtea victorii.

FCSB a încheiat o serie de nouă meciuri consecutive fără înfrângere, şapte victorii şi două egaluri.