FCSB – CFR CLUJ 1-0 în etapa a 10-a, ultima, din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a trecut, duminică, pe Arena Naţională, cu 1-0 de CFR Cluj, într-un meci din etapa a 10-a, ultima, din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Teixeira, în minutul 53. Hora a ratat un penalty în minutul 50.

19 mai 2019, 19:02
FCSB – CFR CLUJ 1-0 în etapa a 10-a, ultima, din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj, 1-0, într-un derby care nu a contat în clasament. FCSB a terminat play-off-ul la două puncte de campioana CFR Cluj. Un derby pe care clasamentul îl transformase într-un amical rămâne ca o gală dedicată unuia dintre cei mai buni și mai serioși străini din istoria campionatului românesc, Filipe Teixeira. Portughezul, care va împlini 39 de ani pe 2 octombrie, a marcat un gol fabulos, la ultimul meci pentru FCSB şi, posibil, chiar din carieră.

FCSB – CFR CLUJ 1- 0 (0-0)

Teixeira 53

FCSB: A. Vlad – R. Benzar (86 M. Roman), I. Cristea, Bălașa, Jr. Morais – Nedelcu, Teixeira – Man (87 Rusescu(, Fl. Tănase, Fl. Coman – Hora (64 Moruţan). Antrenor: Mihai Teja.

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, A. Mureșan, Boli, Peteleu – Males, Hoban (46 Moutinho), Djokovic – Val. Costache (57 Petrila), Omrani, Al. Păun (77 Itu). Antrenor: Dan Petrescu.

Clasament