FCSB – CFR CLUJ 0-0. Remiză fără goluri şi un final de infarct în derby-ul Ligii 1

FCSB a remizat, duminică, cu CFR Cluj, scor 0-0, în etapa a zecea din Liga 1. În următoarea etapă din Liga 1, FCSB va întâlni Academica Clinceni, iar CFR Cluj se va duela cu Gaz Metan Mediaș.

22 sept. 2019, 11:24

FCSB – CFR CLUJ 0-0. Bogdan Argeș Vintilă a preferat să îl înlocuiască pe Ioan Hora cu Juvhel Tsoumou. FCSB-ul a avut parte de mai multe accidentări. Mihai Pintili a suferit o accidentare, în minutul 41, și nu a mai putut continua, fiind înlocuit de Tănase. De asemenea, Panțîru a cerut îngrijiri medicale în minutul 43. Dan Petrescu, suspendat, a preferat să nu meargă la meci.

 
 

 

ECHIPELE DE START:

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, I. Cristea, Panțîru – Ov. Popescu, Pintilii, Oaidă – Ad. Popa, Tsoumou, Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

CFR CLUJ: Arlauskis – Peteleu, Boli, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Itu – Deac, Omrani, Val. Costache. Antrenor: Dan Petrescu.

Stadion: Arena Națională.

Arbitru: Ovidiu Hațegan.

De asemenea, și clujenii traversează o perioadă bună. Echipa lui Dan Petrescu tocmai a obținut o victorie formidabilă în primul meci din grupele UEFA Europa League, 2-1 cu Lazio. 

Formația din Gruia este liderul la zi al Ligii 1, cu 20 de puncte.

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE ULTIMELE 5 MECIURI DIRECTE

FCSB – CFR 1-0
CFR – FCSB 0-0
FCSB – CFR 0-2
CFR – FCSB 1-1
FCSB – CFR 1-1

 

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE: Echipa lui Becali va avea în lot un fotbalist de 4 milioane de euro

Cristi Manea (22 de ani) s-a pus la punct cu pregătirea fizică, după transferul la FCSB, şi se pare că va face parte din lot în meciul de duminică seară, cu CFR Cluj (Liga 1). Fundaşul pentru care Gigi Becali a insistat poate debuta, astfel, în tricoul bucureştenilor împotriva echipei alături de care a cucerit două titluri. 

Potrivit site-ului fanatik.ro, Manea a fost convocat de Bogdan Vintilă pentru duelul de pe Arena Naţională. Totuşi, şansele ca el să joace încă din minutul 1 sunt mici. După Campioantul European U21 s-a antrenat în parcuri, la formaţia Apollon neintrând nici măcar în lotul pentru partidele din Cipru, situaţia lui fiind una cel puţin interesantă.  

Manea a semnat în vară FCSB. Fundaşul dreapta, campion doi ani la rând cu CFR în Liga 1, a schimbat tabăra, după ce n-a reuşit să-şi găsească o echipă în străinătate după prestaţiile de la Campionatul European de tineret din Italia şi San Marino, unde România U21 a ajuns până în semifinale. Gigi Becali l-a convins pe fotbalist să semneze, după ce acesta din urmă s-a antrenat prin parcuri odată cu revenirea la Apollon. Fundaşul dreapta este împrumutat pentru un sezon la FCSB de la Apollon, cu drept de cumpărare definitivă. Dacă va dori să activeze clauza, FCSB trebuie să plătească 2,5 milioane de euro. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 30.000 de euro.

După Euro 2019, Manea, care a fost unul dintre oamenii de bază a lui Mirel Rădoi, a fost dorit în Serie A. Celebrul jurnalist Gianluca Di Marzio a anunţat, în urmă cu câteva săptămâni, că Hellas Verona îl vrea pe Manea. Internaţionalul român n-a mai ajuns, însă, în „Cizmă”. „Verona se gândeşte la Cristi Manea, internaţionalul român de la Apollon. Fotbalistul poate evolua atât ca fundaş dreapta, cât şi ca fundaş central”, preciza sursa citată.

FCSB – CFR Cluj, de departe cel mai așteptat meci al etapei a 10-a din Liga 1, va însemna revenirea roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. Pentru trupa lui Gigi Becali, întâlnirea de diseară, care va începe la ora 20:30, și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va însemna cam ultima șansă pentru a mai spera să aibă șanse reale la lupta pentru cununa cu lauri.

FCSB – CFR 2019: Gigi Becali, vizită-fulger în cantonament! Ce le-a zis jucătorilor

Gigi Becali s-a dus, sâmbătă dimineață, în cantonamentul echipei din Berceni pentru a sta de vorbă cu jucătorii înaintea duelului cu CFR Cluj, care va avea loc duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera simte că întâlnirea cu ardelenii va fi una extrem de dificilă.

”Ce le-am transmis jucătorilor? Le-am spus că CFR Cluj este o echipă foarte puternică și așa cum s-au mobilizat la meciurile cu Viitorul, dar și la cel cu Craiova, vreau și acum să fie la fel! Ba, chiar mai bine. Mă aștept ca echipa să joace și mai bine.

Pentru că, în opinia mea, meciul cu CFR Cluj este cel mai important al anului!”, a spus Gigi Becali, în EXCLUSIVITATE, pentru Digi Sport.

FCSB – CFR LIVE ONLINE Câți spectatori sunt așteptați la meci

Oficialii de la FCSB sunt optimiști în ceea ce privește numărul de spectatori. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că se așteaptă ca la meciul cu CFR să fie prezenți pe Arena Națională peste 15.000 de spectatori.

”Cred că o să vină lume. Cred că vom depăși 15.000 sau chiar mai mult. Sunt semne bune legate de acest joc. Desigur, contează foarte mult adversarul. I-am felicitat pentru victoria împotriva celor de la Lazio”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

FCSB – CFR LIVE VIDEO Cine va fi mai inspirat? Vintilă sau Petrescu? Echipele probabile

Gigi Becali le-a transmis jucătorilor că ține foarte mult ca acest meci să fie câștigat, pentru că-l consideră a fi decisiv din perspectiva luptei pentru titlu. Finanțatorul este convins că un eșec diseară ar pune practic stop bătăliei cu campiona la zi din Liga 1. Tocmai de aceea, Bogdan Vintilă va trimite pe teren tot ce are mai bun la acest moment.

De partea cealaltă, Dan Petrescu a pregătit o formulă de echipă capabilă să facă față presiunii de pe Arena Națională. ”Bursucul” a spus, imediat după victoria cu Lazio, din Grupa E a Europa League, că va schimba mult echipa, dar că are un lot suficient de valoros pentru a trimite pe teren un prim 11 capabil să se impună în fața bucureștenilor.

Echipele probabile

FCSB (4-3-3): Bălgrădean – Vaili Crețu, Iulian Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Pintilii, Florin Tănase – Adi Popa, Tsoumou, Florinel Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Peteleu – Itu, Hoban, Deac – Costache, Traore, Pereira
Antrenor: Dan Petrescu

Partida dintre FCSB și CFR se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va fi și în format live text și video pe digisport.ro.

FCSB – CFR LIVE VIDEO ONLIEN STREAM Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul de pe Arena Națională

Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul FCSB – CFR Cluj, ce se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro. După ce marți a arbitrat Borussia Dortmund – Barcelona, Ovidiu Hațegan are parte de un nou meci tare.

Astfel, acesta va arbitra derby-ul etapei a 10-a, dintre FCSB și CFR Cluj. Ovidiu Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Augustus Constantin şi Mircea Călin.

FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE FCSB promite spectacol cu CFR Cluj la revenirea pe Arena Naţională: „Jocul atrage fanii”

FCSB revine pe Arena Naţională chiar la marele derby cu CFR Cluj. După ce au jucat în exil la Piteşti şi Giurgiu, roş-albaştrii au ocazia să fie încurajaţi de o galerie mai numeroasă contra liderului din Liga întâi.

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, este încântat că echipa va avea susţinere în duelul cu clujenii şi promite spectacol pentru a nu-i dezamăgi pe fani.

„Ne bucurăm că jucăm pe Arena Naţională, sunt sigur că toți spectatorii carte veneau la meciurile noastre vor veni și aici. Jocul echipei atrage suporterii. Nu cred că s-au săturat de FCSB. Un fan care ține cu FCSB ține cu FCSB, nu se ia după cancanuri. Trebuie să avem rezultate, să urcăm în clasament și vor veni din nou spectatorii alături de noi,” a spus Vintilă la conferinţa de presă.

FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE Dan Petrescu pregătește o adevărată „revoluție” la derby-ul cu FCSB: „Așa voi face!”

Dan Petrescu a anunțat schimbări radicale în primul 11 al lui CFR Cluj pentru derby-ul cu FCSB de duminică, de pe Arena Națională, după victoria cu 2-1 contra lui Lazio, din Europa League.

Antrenorul campioanei României a dezvăluit că va folosi contra „roș-albaștrilor” mai multe rezerve. „Acum trebuie să ne gândim la meciul de duminică, cu FCSB. Cred că va trebui să schimb toată echipa. Așa și voi face. Poate doar Traore și Omrani să joace titulari, pentru că au jucat doar o repriză azi”, a declarat „principalul” ardelenilor, care va fi suspendat pentru meciul cu FCSB.

FCSB – CFR Cluj LIVE VIDEO CFR Cluj, prima în Liga 1 deși a folosit multe rezerve în campionat

CFR Cluj a aplicat aceeași strategie în majoritatea meciurilor din acest sezon al Ligii 1. A trimis rezervele după ce folosise piesele de bază în preliminariile Ligii Campionilor. Chiar și în aceste condiții, ardelenii sunt primii în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte, două peste Viitorul și Gaz Metan. FCSB e doar pe locul 11, cu numai zece puncte, însă vine după două victorii consecutive, cu Viitorul și Craiova.