FCSB – CFR CLUJ 0-1. Dan Petrescu, lecţie pentru Gigi Becali pe Arena Naţională: „Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac?”

CFR Cluj a reușit să o învingă pe FCSB, scor 1-0, într-o partidă restantă din Superliga României. Singurul gol al partidei a fost reușit de către Rangelo Ranga, după ce Andrei Vlad a respins greșit în fața porții.

15 dec. 2022, 20:55
FCSB – CFR CLUJ 0-1. Dan Petrescu, lecţie pentru Gigi Becali pe Arena Naţională: „Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac?”

UPDATE: Gigi Becali l-a criticat, joi seară, pe fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, pentru prestaţia de la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1. ”Doarme pe teren, se plimbă! Dacă tu dormi, când te trezeşti, la revedere! Mai ratează oamenii, dar el, fără om pe el… el merge pe teren. E posibil să aibă aşa atitudine? Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac? Dar nu avem atacant şi îl băgăm pe Coman. El nu era concentrat, el merge pe teren, aşa, nu ştiu la ce se gândea. Ce faci, mă? Mingea e în aer şi tu mergi pe teren?”, a spus Becali la Prima Sport.

El s-a declarat surprins de faptul că Andrei Dumiter nu a făcut parte din lotul pentru partida cu clujenii: “Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta… îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!”.

FCSB – CFR CLUJ 0-1. Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii. Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League.

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. În aşteptarea finalelor de la CM 2022, microbiştii au parte de un derby de foc în Superligă. FCSB și CFR Cluj se întâlnesc joi pe Arena Națională, de la ora 20:00, iar antrenorii Leo Strizu și Dan Petrescu au vorbit despre partida restantă din etapa a noua a SuperLigii.

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport 1

Min, 69: 0-1, Janga deschide scorul pentru CFR Cluj

FCSB (4-3-3): A. Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: Ducan – Haruț, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu
Absenți: Târnovanu, Panțîru, I. Cristea, Ov. Popescu, Olaru, Compagno (accidentați)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

Darius Olaru și Andrea Compagno, jucătorii de bază de la FCSB accidentați la precedentul meci, 2-0 cu Chindia, nu apar pe foaia de joc. La conferința premergătoare meciului, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, se declarase încrezător că cei doi vor juca astăzi.
CFR CLUJ (4-3-3): Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila
Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele
Absenți: Kollinger (suspendat), Debeljuh (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

Mihai Pintilii, delegatul echipei FCSB, a declarat duminică, după victoria de la Ploieşti, cu formaţia Chindia, că bucureştenii merg la victorie în meciurile rămase până la final, iar dacă va fi nevoit să aleagă între portarii Vlad şi Târnovanu, îi va pune pe amândoi între buturi.

Nicolae Stanciu – fotbalistul anului, Dan Petrescu – cel mai bun antrenor. Toate premiile de la Gala Fotbalului Românesc 2022 VIDEO

”Încă nu ştiu cum sunt. Aşteptăm veşti. Sper să fie ok cei doi. Andrea este puţin mai grav. Victoria este pentru ei. Băieţii, la pauză, au spus că joacă meciul pentru Compagno şi Olaru. Pe un teren aşa greu mă bucur că nu am luat gol şi felicit jucătorii pentru ce au demonstrat în această seară. Pentru meciul viitor, atunci când joci cu CFR clar că speri la victorie, dacă vrei să fie acolo, sus. Asta vor şi băieţii, trebuie să câştigăm cele două meciuri ca să rămânem sus. Pentru Târnovanu sunt şanse mai mici să joace împotriva CFR, dar Andrei Vlad este un portar bun, acum are şansa lui. Am de ales între ei? Dacă va fi nevoie îi pun pe amândoi să apere”, a declarat Mihai Pintilii.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Leo Strizu: „Ne aşteptăm la tot ce înseamnă minge lungă”

Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre calitatea jucătorilor lui Dan Petrescu, dar este încrezător că echipa sa poate termina anul cu două victorii (gruparea bucureșteană va mai întâlni FC Botoșani).

„Meciul cu CFR Cluj intră în categoria meciurilor grele. CFR Cluj are o echipă puternică, un antrenor valoros, au o aşezare foarte bună, mai ales pe apărare. Antrenorul este condus de principii foarte directe.

Noi am parcurs o serie de meciuri foarte bune, jucătorii sunt foarte încrezători şi asta ne dă speranţa că vom termina acest an cu două victorii. Vremea şi terenurile sunt foarte grele acum la sfârşit de an, dar având o echipă bună, cu jucători talentaţi, s-au acomodat.

Indiferent de jucătorii care vor fi titulari sau intră pe parcurs, jocul ne-a dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei, toţi au muncit, au demonstrat că suntem o echipă foarte puternică. Sunt aşa de motivaţi şi de încrezători încât nu ne gândim decât la victorie. Indiferent cine va face parte din primul ‘unsprezece’, toţi ne dau speranţa că vom putea câştiga.

CFR este o echipă pragmatică, o echipă dură. Ne aşteptăm la tot ce înseamnă minge lungă. Sunt foarte, foarte periculoşi şi trebuie să ne luăm măsurile de siguranţă. Dar cu aceleaşi calităţi putem să învingem, pentru că şi noi avem jucători foarte buni pentru fazele fixe” – Leo Strizu, potrivit Agerpres.

FCSB – CFR Cluj.  Echipele probabile

FCSB

: 99. A. Vlad – 2. V. Crețu, 5. Dawa, 16. Tamm, 33. Radunovic – 18. Edjouma, 8. Șut, 26. Oaidă – 98. Cordea, 11. Miculescu, 10. Oct. Popescu
REZERVE: 1. Ducan, 6. Haruț, 7. Fl. Coman, 14. M. Tănasă, 19. Omrani, 22. Boboc, 24. Nikolov, 29. Bouhenna, 80. Radaslavescu
ABSENȚI: Târnovanu, Panțîru, I. Cristea, Ov. Popescu, Olaru, Compagno (accidentați)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

CFR CLUJ: 1. Scuffet – 4. Cr. Manea, 44. Yuri, 3. A. Burcă, 45. Camora – 73. Muhar, 21. Boateng, 8. Roger – 10. C. Deac, 32. Janga, 11. Petrila
REZERVE: 34. Bălgrădean, 9. Malele, 15. Yeboah, 20. Mistrati, 28. Hoban, 30. Bîrligea, 40. Cvek, 47. Braun, 75. Gâdea
ABSENȚI: Kollinger (suspendat), Debeljuh (accidentat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Istvan Kovacs / A1: Vasile Marinescu; A2: Ovidiu Artene
Arbitru VAR: Radu Petrescu; Arbitru AVAR: Mircea Grigoriu

 

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul FCSB – CFR Cluj, restanţă din etapa a noua a Superligii, programat, joi, de la ora 20.00.

Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinesu şi Ovidiu Artene. Rezervă va fi Marcel Bîrsan, iar în Camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Mircea Grigoriu.

Observator va fi Sorin Boca.

FCSB – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Dan Petrescu: „Avem mulţi jucători cu probleme”

Antrenorul CFR-ului a vorbit despre problemele cu care se confruntă (îi lipsesc mai mulți jucători din linia defensivă) și a lăudat forța ofensivă a adversarei.

„Mereu au avut forţă în atac cei de la FCSB, suntem conştienţi de acest lucru. Eu zic că vor juca Olaru şi Compagno la ei. La noi sunt foarte multe probleme, răciţi, suspendaţi şi accidentaţi. Sunt un pic îngrijorat pentru că în apărare avem mulţi jucători cu probleme. Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă.

a fi foarte greu meciul, ei sunt în formă, au câştigat 10 meciuri din ultimele 11 în campionat. Asta înseamnă că şi-au revenit şi sunt în lupta pentru titlu, ceea ce eu mă aşteptam oricum, chiar şi când erau pe penultimul loc.

Meciul cu FCSB e foarte important, dar indiferent de rezultat nu se schimbă prea multe. Mai sunt 19 meciuri, deci nu se decide nimic. Meciurile noastre cu FCSB mereu au fost strânse, aşa că şi de data asta cred că va fi unul strâns” – Dan Petrescu, citat de Agerpres.

a href=”https://www.romaniatv.net/dezvaluirea-care-arunca-in-aer-cazul-de-dopaj-al-simonei-halep-toate-acuzatiile-vor-fi-sterse-cu-buretele_7068151.html”>Dezvăluirea care aruncă în aer cazul de dopaj al Simonei Halep. Toate acuzaţiile vor fi şterse cu buretele

Clasament SuperLiga, partea superioară

1. Farul Constanța (41-18 golaveraj) 44 puncte

2. CFR Cluj (33-18) 41 (-1 meci)

3. FCSB (35-24) 35 (-1 meci)

4. CSU Craiova (24-21) 35

5. Rapid București (23-17) 34 (-1 meci)

6. FC Hermannstadt (25-20) 30

7. Sepsi Sfântu Gheorghe (33-16) 29

8. Petrolul Ploiești (19-20) 29 (-1 meci)…