FCSB – CFR CLUJ 3-0 în etapa a 28-a din Liga 1. Campioana, zdrobită după eliminarea lui Arlauskis VEZI CLASAMENTUL

FCSB a trecut, vineri, cu 3-0, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a 28-a in Liga 1, disputat pe Arena Naţională. Echilibrul meciului s-a rupt în minutul 41, când Arlauskis, la primul meci de la revenirea din Arabia Saudită,a fost eliminat!

19 mart. 2021, 22:40
FCSB – CFR CLUJ 3-0 în etapa a 28-a din Liga 1. Campioana, zdrobită după eliminarea lui Arlauskis VEZI CLASAMENTUL
FCSB - CFR CLUJ

FCSB CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE. FCSB a dominat total și a profitat după ce a fost eliminat Arlauskis. Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Hațegan, ajutat de asistenţii Octavian Șovre şi Sebastian Gheorghe.

UPDATE 4: Moruțan duce scorul la unul de forfait în min. 78. FCSB – CFR Cluj 3-0!

UPDATE 3: Fl. Tănase a majorat scorul în min. 63. FCSB – CFR Cluj 2-0!

UPDATE 2: Olaru deschide scorul în min. 49, după o gafă a lui Chipciu. FCSB – CFR Cluj 1-0!

UPDATE 1: Giedrius Arlauskis este eliminat după un fault în postura de ultim apărător asupra lui Oct. Popescu, în min. 41. Catalin Itu părăseşte terenul de joc într-o schimbare tactică, fiind inlocuit cu Grzegorz Sandomierski, portarul de rezervă al ardelenilor.

Echipele de start la meciul FCSB – CFR CLUJ

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes. Antrenor: Anton Petrea.

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun. Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira. Antrenor: Edward Iordănescu.

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru prima poziție la finalului sezonului regulat din Liga 1.  Cele două se află la egalitate acum, cu câte 60 de puncte în clasament. Miza concretă a acestui derby nu e foarte mare, din moment ce echipele vor mai avea de disputat câte două partide din sezonul regulat și încă zece etape în play-off.  Par destule etapele pentru o formație care va încerca să recupereze distanța față de prima clasată, doar că nimeni nu a reușit niciodată să realizeze așa ceva, de când există sistemul acesta de disputare a campionatului, cu play-off și cu play-out.

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, spune că duelul din această seară nu este decisiv în lupta pentru titlu: „Cred că toate meciurile sunt importante, nu doar cele cu o singură echipă. Pot să spun că pentru noi începe play-off-ul de mâine, pentru că vom juca cu următoarele trei echipe din clasament. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc, venim după o perioadă bună, suntem încrezători și cred că ăsta va fi un plus pentru noi. Sper să nu fie un complex față de CFR, este istorie ce a fost în trecut. Trebuie să ne impunem jocul. Știm că întâlnim o echipă agresivă, aflată într-o formă bună, dar asta ar trebui să fie ceva mobilizator. Consider că CFR dispune de un lot numeros și absența unuia sau altuia nu va fi așa o problemă. Au o echipă experimentată, bună, care mereu s-a exprimat bine. E foarte important jocul de mâine, ne dorim să ne desprindem în clasament. Nu cred că este un meci decisiv, mai sunt multe meciuri de jucat. Se pot întâmpla multe lucruri”, a spus Toni Petrea.

Edi Iordănescu l-a ironizat pe Gigi Becali înaintea meciului: „Îl cunosc pe patronul FCSB-ului foarte bine, îl respect foarte mult, sincer, a făcut lucruri bune în fotbal și nu numai, a investit mult în tineri români, a ajutat fotbalul, au fost cluburi care au profitat de acei bani. Îl respect pentru actele de caritate, vorbesc în cunoștință de cauză, știu de multe cazuri în care s-a implicat. Ce a făcut în ultima perioadă face parte din strategia dânsului. Nu e o întâmplare că după meciul în care am fost dezavantajați cu Voluntariul, a doua zi a ieșit și a făcut vâlvă și a adus aminte de un episod de acum patru luni, cu hențul lui Camora, dar în aceeași fază a fost un fault clar, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în acel moment și n-a văzut faultul”, a spus Edi Iordănescu.