FCSB – CFR CLUJ ONLINE STREAMING. Becali aruncă bomba înainte de derby: „Cerem excluderea CFR din campionat, mergem la TAS”

FCSB și CFR Cluj, primele două echipe din Liga 1, joacă duminică de la ora 20:45 în derby-ul play-off-ului. Partida este liveTEXT și video pe RomaniaTV.net și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

29 apr. 2018, 08:43
FCSB – CFR CLUJ ONLINE STREAMING. Becali aruncă bomba înainte de derby: „Cerem excluderea CFR din campionat, mergem la TAS”

FCSB – CFR CLUJ ONLINE STREAMING. Gigi Becali a dezvăluit că FCSB cere excluderea din campionat al celor de la CFR Cluj, după ce clujenii au cerut depunctarea formației roș-albastre.

„Cei de la CFR au vrut depunctarea Stelei pentru nimic. E clar regulamentul. Citiți articolul 52, alineatul 7. Ei o să cadă în groapa lor. Acum mergem până la capăt, chiar și la TAS. Ei au vrut depunctare, noi cerem excluderea CFR-ului. Nu se poate să ne depuncteze pe noi fără să-i depuncteze și pe ei. E mai grav ce a făcut CFR.

FCSB (Steaua) – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT (20.45): Finala campionatului!

 

Există o hârtie, din 2012, prin care clubul Steaua anunță că se dezice de orice declarație dată de Gigi Becali. E clară treaba. Dacă cineva declară ceva, cum poți să-i pedepsești pe jucători? Plus că poate fi prejudiciu de zeci de milioane de euro dacă Steaua e depunctată. Se pierde calificarea în Champions League.

Eu vreau împăcare. Dar să vină ei să zică «Hai să ne împăcăm». E dubios totul. De unde până unde au venit ei cu depunctarea Stelei? Am rămas uimit când am văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

„Cluburile ai căror jucători, antrenori sau oficiali afectează, în orice fel, imaginea unei competiții prin săvârșirea unor fapte de natură să ducă la discreditarea acesteia, se sancționează cu excluderea din competițiile în curs/sau viitoare de la una la două ediții competiționale.”art.52 alin (7)