FCSB – CONCORDIA CHIAJNA 0-1. Răzbunarea lui Dorinel Munteanu. CLASAMENT LIGA 1

FCSB a suferit prima înfrângere pe teren propriu din acest campionat, fiind învinsă, la Voluntari, de Concordia Chiajna, scor 0-1.    

07 oct. 2018, 15:11
FCSB – CONCORDIA CHIAJNA 0-1. Răzbunarea lui Dorinel Munteanu. CLASAMENT LIGA 1

Formaţia FCSB a fost învinsă, duminică seară, la Voluntari, cu scorul de 1-0, de echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Batin, în minutul 60.

CLASAMENT

FCSB – CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Min. 60: Gol, Concordia! Paul Batin, după o gafă a lui Batin, produce şocul la Voluntari şi deschide scorul împotriva vicecampioanei, pe contraatac, înscriind printre picioarele lui Cristi Bălgrădean. 

42′ – Ocazie pentru FCSB! Gnohere şi Teixeira fac şah mat apărarea Concordiei şi duc mingea până în careul de şase metri, dar şutul „Bizonului” este mai mult o pasă la portar.

23′ – Ocazie pentru Concordia! Bucşa trimite periculos cu capul spre poarta lui Bălgrădean, după o centrare de pe flancul stâng.

FCSB – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV Echipele

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, J. Morais, Stan – Nedelcu, Popescu – Man, Tănase, Teixeira – Gnohere

Chiajna: Greab – Matei, Leca, Marc, Bărboianu – Prepeliţă, Bucşa – Grădinaru, Deaconu, Nivaldo – Guessan 

Concordia Chiajna a suferit, însă, o înfrângere cu Dorinel Munteanu pe bancă. Este vorba despre partida pierdută contra Viitorului în 16-imile de finală ale Cupei României, scor 0-3. În aceeaşi fază a competiţiei, FCSB a trecut de Unirea Alba Iulia, din Liga 3, cu scorul de 1-0. 

În sezonul trecut, FCSB şi Concordia Chiajna s-au întâlnit de două ori, în sezonul regulat al Ligii 1, iar formaţia care avea să devină vicecampioană pentru a treia oară la rând câştiga ambele partide cu scorul de 2-1.

FCSB – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO. FCSB și-a supărat fanii cu ultima decizie! „Vă bateți joc de noi!” 

FCSB a pus în vânzare biletele pentru meciul dew duminică, împotriva Concordiei Chiajna, însă prețurile i-au scandalizat pe unii dintre fani, care le socotesc mult prea mari, pentru o partidă care se dispută la Voluntari.

Prețurile biletelor la FCSB – Concordia Chiajna:

Peluză – 15 lei
Tribuna 2 – 60 de lei
Tribuna 1 periferic – 75 de lei
Tribuna 1 central – 100 de lei

Fanii nu au reacționat prea bine, atunci când au văzut cât costă un tichet pe stadionul cu o capacitate totală de 4.600 de locuri. 

„100 ron un bilet la tribuna unui stadion aflat la periferie, pentru a vedea un meci cu Chiajna? Va bateți joc de noi?” și „Frumoase prețuri. Stau acasă”, au fost doar o parte dintre comentariile negative apărute la postarea clubului roș-albastru pe pagina oficială de Facebook.

FCSB – CONCORDIA CHIAJNA LIVE VIDEO. Mesaj războinic al lui Dorinel Munteanu înainte de meciul cu FCSB: „Dică nu e lăsat să antreneze”

Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Chiajna, a vorbit despre meciul cu FCSB, de duminică, și despre Nicolae Dică, despre care a spus că ar face o treabă mai bună dacă ar fi lăsat să antreneze.

„Am luat titlul, ca jucător, alături de Dică. Dică este la început de carieră și a avut şansa să o antreneze pe Steaua. O face bine, dar nu este lăsat să o facă şi mai bine.

Va fi un meci între un antrenor cu experienţă şi un antrenor mai tânăr. Pe mine nu mă impresionează cota jucătorilor de la FCSB, eu ştiu ce antrenez la Concordia.

Nu este un meci special pentru mine. A fost decizia mea să merg la Steaua, a fost decizia conducerii atunci de a mă schimba. De atunci am mai câştigat meciuri cu Steaua. Am jucat la Dinamo la începutul carierei. Din copilărie am fost dinamovist” , a declarat Dorinel Munteanu potrivit TV Telekom Sport.

 

viewscnt