FCSB – CSU CRAIOVA. Delegare BIZARĂ a CCA: cine va arbitra DERBY-UL. A început SCANDALUL

Marius Avram a fost desemnat de CCA pentru duelul de duminică seară dintre FCSB și CSU Craiova, de pe Arena Națională.

21 feb. 2019, 19:30
FCSB – CSU CRAIOVA. Delegare BIZARĂ a CCA: cine va arbitra DERBY-UL. A început SCANDALUL

Marius Avram, 39 de ani, arbitru ecuson FIFA al României de 9 ani, face parte din brigada lui Istvan Kovacs, care are meci în „16-imile” Europa League, fiind adițional la partida de la Zagreb, dintre Dinamo și Viktoria Plzen.

Delegarea din week-end va fi a 14-a pentru Avram în actualul sezon de Liga 1 și a 213-a din carieră în prima ligă din România.

FCSB CSU CRAIOVA BILETE. S-au pus în vânzare bilete la meciul FCSB – CSU Craiova. Unde se găsesc şi cât costă

Oltenii nu văd deloc cu ochi buni delegarea lui Marius Avram la FCSB – CSU Craiova mai ales după ce inițial Ovidiu Hațegan trebuia să conducă meciul. Mai mult de atât, conducerea din Bănienu înțelege de ce este numit un arbitru care are legături evidente cu familia lui Valeriu Argăseală.

„Povestea este extrem de simplă. Ne surprinde faptul că se cunoaște arbitrul cu câteva zile înainte, dar asta nu e o breșă de securitate. Cred că e o programare neinspirata. Incontestabil e un arbitru valoros, dar așa cum câteva zile s-a dat apa la moară și s-a putut face asocieri intre Kovacs și Sepsi, acum se pot face speculatii legate de familia Avram, de relația de prietenie cu familia lui VAleriu Argăseală pe care nimeni nu o poate invoca ca un factor de manipulare. Și noi avem o relatie de prietenie cu Colțescu, dar asta nu înseamnă ca Colțescu dacă ar putea sa arbitreze Craiova s-ar pune un semn de întrebare. UEFA agreeaza delegări care ridică semne de întrebare? Nu facem niciun fel de apreciere care este tendențioasă, dar e normal să nu îl expui, să  fie loc ca ulterior după o greșeală omeneasca la speculatii”, a declarat Marcel Popescu, preşedintele lui CSU Craiova.