FCSB investeşte în viitor. Gigi Becali pregăteşte alte 5 transferuri importante din Liga 1

După ce a investit multe milioane în puștii Viitorului, Gigi Becali continuă să investească în viitorul celor de la FCSB și pregătește aducerea celor mai talentați tineri jucători din Liga 1.

03 oct. 2017, 11:41
FCSB investeşte în viitor. Gigi Becali pregăteşte alte 5 transferuri importante din Liga 1

Convins fiind de faptul că drumul până la un nou „Nicușor Stanciu” nu este lung, patronul vicecampioanei României caută să aducă la FCSB cele mai promițătoare nume din Liga 1, scrie a1.ro. Regula „U21” a adus în prim-planul întrecerii interne o serie de jucători care au impresionat în ultimele luni. Toți au intrat în vizorul lui Becali.

Citeşte şi Veşti proaste primite de Dică de la echipa naţională

„În viitor o să cumpăr pentru Steaua cei mai buni tineri jucători pe care îi are fotbalul românesc. Investesc în ei milioane de euro şi apoi îi vând în străinătate, aşa cum am făcut şi cu Stanciu”, spune patronul FCSB.

Dintre numele care, mai mult ca sigur, vor ajunge în următoarele luni sub comanda lui Dică, se remarcă jucători deja afirmați la scara Ligii 1, precum Olimpiu Moruţan de la FC Botoşani, și Alexandru Cicâldău de la Viitorul, dar și jucători surpriză, precum Cosmin Bârnoi şi Sebastian Mailat, amândoi de la ACS Poli Timişoara, şi Darius Olaru de la Gaz Metan Mediaş.