FCSB LAZIO. Gigi Becali i-a făcut echipa lui Nicolae Dică. „Eu asta o să-i cer!”

FCSB LAZIO. FCSB va juca, joi, de la ora 22:05, cu LAZIO, în 16-imile de finală ale Europa League, iar duminică va evolua contra lui Dinamo, în derby-ul Ligii 1.

12 feb. 2018, 10:22
FCSB LAZIO. Gigi Becali i-a făcut echipa lui Nicolae Dică. „Eu asta o să-i cer!”

FCSB LAZIO. Gigi Becali a dezvăluit că îi va cere antrenorului Nicolae Dică să folosească cel mai bun „11” al celor de la FCSB cu Lazio, dar schimbările din timpul partidei să le facă ținând cont de meciul cu Dinamo.

Scandal MONSTRU înaintea meciului FCSB – Lazio. Antrenorul, la un pas de BĂTAIE cu vedeta ECHIPEI

FCSB LAZIO. „Eu trag speranțe pentru meciul cu Lazio. Noi, cu echipe care joacă, avem șanse. Avem spații și putem da gol oricărei echipe din lume. Pentru mine este mai important campionatul decât Europa League. Vă dați seama cum e pentru Lazio? Aș alege să câștigăm campionatul. Cu Lazio, Dică va folosi cea mai bună echipă pentru că până la meciul cu Dinamo mai sunt trei zile. Dar Dică va ține cont la schimbări. Eu asta o să-i cer. Mai important este meciul cu Dinamo și vor fi schimbări în vederea meciului. Cred că Alibec va fi titular. El e hoț în meciuri d-astea. Își dă viața. Probabil va juca și Gnohere”, a spus Gigi Becali.