STEAUA – LAZIO 1-0 în 16-imile de finală din Europa League

FCSB a câştigat, joi, pe Arena Naţională, 1-0 cu Lazio în meciul tur din 16-imile de finală ale Europa League, după golul marcat în minutul 29 de Harlem Gnohere.

15 feb. 2018, 09:11
STEAUA – LAZIO 1-0 în 16-imile de finală din Europa League

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT

FCSB – LAZIO este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI şi AICI.

Min. 84 Ocazie incredibilă ratată de Caceres, din doi metri, cea mai mare a meciului! Anderson a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Caceres nu a putut reluat spre poartă, ci a alunecat cu mingea spre poartă, steliștii respingând de pe linia porții.

Min. 71 Ocazie mare pentru Milinkovici Savici! Basta a centrat în careu, dar mijlocașul lui Lazio a șutat din prima, peste poartă.

Min. 69 Ratare uriașă pentru Budescu. Singur cu Strakosha, acesta l-a driblat pe portarul lui Lazio, dar și-a prelungit mingea în lateral și nu a putut să o trimită în poarta goală.

Min. 65 Ocazie mare pentru italieni! Basta a preluat în careu, și a centrat de două ori, dar mingea a fost respinsă de fundașii echipei lui Dică, după mai multe ezitări.

Min. 61 Ocazie uriaşă a lui Lazio! Felipe Anderson a şutat de la 10 metri, Vlad era bătut, dar mingea a trecut pe lângă poarta noastră.

Min. 58 Prima schimbare în formaţia nostră. Florin Tănase este înlocuit cu Florinel Coman.

Min. 52 Budescu execută o lovitură liberă, lateral stânga, dar Strakosha respinge.

Min. 47 Corner pentru Lazio, Caicedo reia cu capul peste poarta noastră.

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Pauză pe Arena Naţională, FCSB conduce cu 1-0.

Min. 35 Ocazie pentru Lazio. Andrei Vlad scoate cu piciorul, de la colţul scurt, un şut al lui Caceres.

Min. 32 O nouă ocazie a Stelei. Snohere trage puternic din 18 metri, mingea se duce puţin pe lângă poarta lui Lazio.

Min. 29 GOOOL Steaua! Contraatac de manual al roş-albaştrilor, Gnohere primeşte mingea aproape de centrul terenului şi scapă singur spre poarta adversă şutează şi îl învinge pe Strakosha! FCSB-Lazio 1-0! Click aici pentru a vedea golul lui Gnohere.

Min. 23 Ocazie uriaşă Lazio! Fază excelentă lucrată de italieni, mingea ajunge la Caicedo, care ajunge singur cu Vlad, dar şutează în goalkeeper-ul nostru.

Min. 22 Primul şut pe poartă al lui Lazio. Caicedo a şutat de la 18 metri, pe centrul porţii, Andrei Vlad a prins fără probleme.

min 13: Ocazie pentru FCSB! Budescu a centrat excelent din lovitură liberă, iar Man a reluat cu capul, mingea fiind deviată în corner

min 11: Strakosha, portarul lui Lazio, a avut o ezitare, ciocnindu-se de Luis Felipe și scăpând mingea. Florin Tănase, aflat în careu, n-a putut ajunge la minge și Strakosha a reținut-o

min 8: Lukaku a centrat periculos în careu, dar defensiva stelistă s-a descurcat excelent

min 7: Benzar a centrat foarte bine, dar fundașii italieni au respins fără probleme

min 6: FCSB încearcă să construiască, dar Lazio face un pressing agresiv, iar jucătorii lui Dică au dificultăți

min 4: Nani acuză probleme medicale după o ciocnire genunchi în genunchi cu Pintlii

min 3: FCSB are o posesie îndelungată în apropierea careului lui Lazio, dar fără să pună în pericol poarta italienilor

Min. 1 A început meciul FCSB – Lazio.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Echipele de start în meciul FCSB – LAZIO

FCSB: Vlad – R. Benzar, Găman, Planic, Junior Morais – Nedelcu, Pintilii – Man, Budescu, Fl. Tănase – Gnohere

LAZIO: Strakosha – Bastos, Ramos Marchi, Caceres – Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lukaku – Nani, Caicedo


FCSB a jucat de 13 ori împotriva echipelor din Italia, dar n-a reuşit să se impună niciodată! Bilanţul vicecampioanei: cinci egaluri şi opt înfrângeri. Golaveraj: -13. În cele 13 meciuri, FCSB a marcat numai de trei ori. Toate golurile au fost înscrise în „thriller-ul” cu Napoli din Ghencea, încheiat 3-3, după ce FCSB a condus cu 3-0. Cavani a egalat în ultima secundă. Lazio a mai jucat de patru ori contra echipelor româneşti, de două ori cu Dinamo, respectiv de două ori cu FC Vaslui. Italienii au înregistrat un singur succes împotriva formaţiilor din România: 3-1 cu Dinamo pe fostul „23 August”, în urma căruia alb-roşii au ratat prezenţa în grupele Ligii Campionilor. FC Vaslui a obţinut două remize cu Lazio, 0-0 la Piatra Neamţ şi 2-2 pe Olimpico. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit, joi, de la ora 22:05, FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Gigi Becali a declarat că are încredere în echipa sa şi spune că FCSB va câştiga meciul cu LAZIO. „O să batem. Cea mai mare miză e creşterea cotei jucătorilor în meciul ăsta. Dacă nu mă gandesc la bani nu ajung să joc cu ei, dacă nu ai bani nu poţi să te baţi cu ei. Trebuie să fac bani ca să pot să întăresc echipa. Nu mai dau bani de la mine deloc”, a spus Gigi Becali înainte de FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Gigi Becali a mai dezvăluit, în ceea ce priveşte echipa lui Nicolae Dică, e schimbări vor fi în primul „11” înainte de FCSB – LAZIO. „Sigur vor fi toţi pe teren la un moment dat. Să facă el, cum crede el, 11 de bază, dar pe teren trebuie să fie toţi! Trebuie să fie, să joace. Unul 30 de minute, altul 25 de minute, toţi vor juca. Asta e politica mea, ăsta e ordinul meu. Aşa trebuie să se facă. Ştiu primul 11. Alibec nu joacă, nu joacă deloc. Va juca Gnohere. Alibec o să facă un control. Cu Nedelcu lângă Pintilii, Tănase, Budescu, Man. Planic cu Găman. Benzar, în stânga face ce vrea el, amândoi sunt de aceeaşi valoare. Vlad rămâne în poartă, poate să zică cine vrea ce vrea”, a declarat Gigi Becali. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit, joi, de las ora 22:05, FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Echipa anunţată de Gigi Becali: Vlad – Benzar, Găman, Planic, Momcilovic / Junior Morais – Pintliii, Nedelcu – Man, Budescu, Tănase – Gnohere. Partida dintre FCSB şi LAZIO se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Echipa probabilă a lui Lazio pentru meciul cu FCSB: Strakosha – Bastos, Luiz Felipe, Caceres – Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lukaku – Nani, Caicedo. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit, joi, de las ora 22:05, FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Deși nu va fi titular în această seară, Ștefan Radu, fundașul celor de la Lazio, ar fi recurs la un gest de necrezut înaintea meciului cu FCSB. fundașul lazial de 31 de ani ar fi procurat nu mai puțin de 1.000 de bilete pe Arena Națională, tichetele urmând să ajungă la fanii dinamoviști. Ștefan Radu a evoluat pentru Dinamo între 2004 și 2008, perioadă în care a cucerit un titlu, o Cupă și o Supercupă. Partida dintre FCSB şi LAZIO se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT.

FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Gigi Becali a anunţat prima echipă a lui Nicolae Dică şi a precizat că că Denis Alibec nu va juca în meciul FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV TELEKOM SPORT. Partida dintre FCSB şi LAZIO se joacă, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională. PRO TV şi TELEKOM SPORT transmit FCSB LAZIO LIVE VIDEO STREAM ONLINE.