FCSB – MLADA BOLESLAV 0-0, calificarea se joacă la retur

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa. La partidă a asistat şi Mircea Lucescu.

08 aug. 2019, 18:00
FCSB – MLADA BOLESLAV 0-0, calificarea se joacă la retur

UPDATE: FCSB nu a reușit să învingă Mlada Boleslav, în prima manșă din turul III al preliminariilor Europa League. Cele două formații au remizat, scor 0-0, la Giurgiu. Returul se joacă joi, 15 august, de la ora 20:00.


FCSB – MLADA BOLESLAV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Partida din turul III al Europa League vine într-un moment tulbure pentru FCSB. Condusă în continuare de secundul Vergil Andronache, echipa trece printr-un moment complicat, având nu mai puțin de 3 înfrângeri consecutive în toate competițiile. În plus, echipa e zguduită și de plecarea directorului sportiv MM Stoica.

FCSB – MLADA BOLESLAV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

ECHIPE

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Planic, I. Cristea, Soiledis – Vână, L. Filip, Oaidă – Salomao, Fl. Tănase, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean, Panțâru, Moutinho, Șerban, Ov. Popescu, Gikiewicz, Cl. Belu
Antrenor: Vergil Andronache

Mlada Boleslav: Seda – Krapka, Takacs, Pudil, M. Tulio – Ladra, Hubinek, Matejovsky, Buchta – Komlichenko, Mesanovic
Rezerve: Stejskal, Wagner, Fulnek, Auer, Budinsky, Ewerton, Klima
Antrenor: Jozef Weber

Arbitru: Adrien Jacobettet (Elveția) / A1: Vital Jobin (Elveția) / A2: Jonas Erni (Elveția)
Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu

FCSB – MLADA BOLESLAV LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. ANDRONACHI: „FOCUSUL E EUROPA LEAGUE”

„Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci destul de dificil. Pentru asta ne-am pregătit. Am discutat şi după ultimul joc, care nu a ieşit cum ne-am dorit. Ne-a bucurat dorinţa jucătorilor de a câştiga. Ştiam de astă vară că focusul este pe Europa League. Ne dorim să nu luăm gol şi sper să şi reuşim acest lucru. Aşteptăm cu încredere meciul de mâine. Noi respectăm fiecare adversar.

Nu pot să zic că va fi un meci uşor, dar avem foarte mare încredere în noi. Nu consider acest lucru un test. Eu cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Dirijorul trebuie să asigure o armonie în orchestră. Nu simt nicio presiune”, a declarat Vergil Andronache la conferința de presă premergătoare partidei.

FCSB, subiect de glume pentru adversara din UEL, Mlada Boleslav. Ce scriu cehii: „Planetele nu se puteau alinia mai bine”

Problemele la FCSB par fără sfârșit, iar timpul este extrem de scurt având în vedere că joi va întâlni Mlada Boleslav în turul 3 preliminat din Europa League. Presa din Cehia este la curent cu problemele de la FCSB, atât cele de pe banca tehnică, dar și cele legate de accidentări. Ba mai mult, jurnaliștii cehi chiar au luat peste picior situația roș-albaștrilor.

„Planetele nici că se puteau alinia mai bine pentru Mlada Boleslav! Adversara din România este fără stadion, antrenor și trei jucători de bază! Fosta Steaua, redenumită FCSB de controversatul milionar George Becali, a avut niște zile fierbinți recent”, notează publicația Sport.cz.

Și jucătorii de la Mlada Boleslav sunt optimiști înaintea dublei cu FCSB.

„FCSB nu se află într-un moment ideal, ceea ce ar putea reprezenta un mic avantaj pentru noi. În plus, faptul că se joacă la Giurgiu este un avantaj pentru noi”, a spus portarul Jan Seda.

FCSB are 8 jucători indisponibili

FCSB are în continuare infirmeria plină și nu se poate baza pe nu mai puțin de opt jucători:

  • Marko Momcilovic
  • Mihai Pintilii
  • Dragoș Nedelcu
  • Olimpiu Moruțan
  • Mihai Roman
  • Dennis Man
  • Ioan Hora
  • Harlem Gnohere

Cine este Mlada Boleslav, adversara celor de la FCSB?

Mlada Boleslav este o formație din Cehia, cu lotul cotat la 12,95 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Cel mai scump jucător din echipa cehilor este Nikolay Komlichenko, un atacant rus de 24 de ani. Fotbalistul valorează 3,5 milioane de euro și e cel care a fost golgheterul cehilor în sezonul precedent. Atacantul a marcat de 24 de ori în 27 de meciuri.

Mlada Boleslav, club fondat în 1902, are în palmares două Cupe ale Cehiei.

Mlada Boleslav a mai jucat cu echipe din România. Cehii s-au duelat și cu Rapid, în sezonul 2006/2007, în Cupa Uefa. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

Mlada Bolselav a jucat în Cupa Uefa și în sezonul 2007/2008, însă echipa din Cehia nu a putut trece vreodată de grupele competiției.