FCSB, probleme la plecarea în Armenia, pentru meciul din Liga Europa. Zborul a fost amânat cu şase ore UPDATE

Lotul echipei FCSB trebuie să plece la 09.00, cu un avion charter, în Armenia, pentru meciul tur cu Alaşkert din preliminariile Ligii Europa, dar zborul a fost amânat.

24 iul. 2019, 09:13
FCSB, probleme la plecarea în Armenia, pentru meciul din Liga Europa. Zborul a fost amânat cu şase ore UPDATE

UPDATE. În cele din urmă, avionul închiriat de Gigi Becali a plecat în apropierea orei 15.00 de pe aeroportul Henri Coandă, cu destinaţia Erevan. Zborul până în capitala Armeniei durează două ore şi jumătate, astfel că Tănase & Co vor ajunge acolo la 17:30, ora României.

ŞTIREA INIŢIALĂ. „Adversarii noştri nu sunt cei de la Alaşkert sau cei mai periculoşi adversari nu sunt cei de la Alaşkert. Primul adversar este faptul că jucăm mereu în deplasare, imaginaţi-vă că ieri am ajuns la 03.00 dimineaţa în bază, iar astăzi plecăm în Armenia şi vedeţi foarte bine ce se întâmplă. Trebuia să plecăm la 09.00, am fost anunţaţi că plecăm la 11.00-11.30, probabil că vom pleca la 14.00.

Nu e vina nimănui, ne-am ales meseriile astea, nu trebuie să ne lamentăm, dar oboseala mentală e un factor important, pentru că imediat se transformă în oboseală fizică. Un alt adversar este faptul că trebuie să experimentăm, pentru că nu am reuşit până acum să aducem jucători pe poziţiile pe care nu avem. Pe noi ne costă 100.000 de euro acest charter, care pleacă cu o întârziere pe care nu o ştie nimeni„, a declarat, miercuri, directorul sportiv Mihai Stoica, la aeroportul Otopeni.

Partida Alaşkert – FCSB este programată, joi, de la ora 20.00, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Europa.