FCSB – RAPID VIENA 2-1 (în tur 1-3). Dezastru! Gafa lui Vlad a costat 10 milioane de euro!

FCSB a ratat, joi, calificarea în grupele Europa League, după 2-1 pe Arena Naţională cu Rapid Viena (1-3 în prima manşă). Astfel, fotbalul românesc nu mai are nici o reprezentantă în cupele europene!

30 aug. 2018, 20:14
FCSB – RAPID VIENA 2-1 (în tur 1-3). Dezastru! Gafa lui Vlad a costat 10 milioane de euro!

FCSB a deschis scorul încă din minutul 11, când Gnohere a primit o pasă excelentă în fața porții de la Roman și a trimis cu latul în plasă. Trupa lui Dică a majorat scorul cu câteva secunde înainte de a intra la cabine prin Roman, care a reluat cu capul un balon deviat de un adversar și FCSB la acest scor FCSB era calificată. Totuși, în minutul 63, portarul Andrei Vlad a comis o gafă de începător și le-a oferit pe tavă golul austriecilor. Goalkeeperul a respins în față o minge care ieșea în afara terenului și Sonnleitner a înscris golul care duce echipa lui Andrei Ivan în grupele Europa League.

FCSB – RAPID VIENA min. 63: GOL RAPID VIENA! A marcat SONNLEITNER! FCSB – RAPID VIENA 2-1! Gafă colosală a lui A. Vlad care a respins în teren o minge care trecea pe lângă poartă! Faza a continuat cu un şut respins pânî la Sonnleitner, care a trimis spre poartă, iar Băalaşa, de pe linia porţii, n-a putut decât să trimită mingea în plasă!

FCSB – RAPID VIENA min. 45+2: GOL FCSB! A marcat M. ROMAN! FCSB – RAPID VIENA 2-0! Mihai Roman a reluat cucapul o centrare a lui usescu, iar mingea a fost deviată de un fundaş advers şi a intrat în poartă!

FCSB – RAPID VIENA min. 12: GOL FCSB! A marcat GNOHERE! FCSB – RAPID VIENA 1-0! Mihai Roman, lansat excelent în banda dreaptă de Fl. Tănase, care a profitat de minge deviată, a centrat perfect pentru Gnohere, care a pus latul şi l-a învins pe Strebinger!

FCSB RAPID VIENA 2-1 (2-0)

Au marcat: Gnohere 12, Roman 45+2 / Sonnleitner 63

Eliminat: Bălaşa (90).

FCSB: A. Vlad – R. Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Pintilii, L. Filip (85 Man) – M. Roman (74 Fl. Coman), Fl. Tănase (44 Rusescu), Teixeira – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

RAPID VIENA: Strebinger – Muldur (65 Auer), Sonnleitner, Barac, Potzmann – Schwab, Ljubicic – Murg (90 Martic), Knasmullner (86 Hofmann), A. Ivan – Alar. Antrenor: Goran Djuricin.