FCSB se întoarce în GHENCEA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

FCSB a primit interzis în Ghencea după izbucnirea scandalului dintre Gigi Becali şi CSA Steaua. Totuşi, după reconstrucţia stadionului în vederea CE 2020, gruparea din Liga 1 poate reveni în curtea Armatei.

14 dec. 2017, 15:45
FCSB se întoarce în GHENCEA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Helmuth Duckadam a anunţat că există şanse mari ca FCSB să revină în Ghencea, chiar dacă CSA Steaua şi Gigi Becali nu vor ajunge la un acord. Acesta susţine că echipa latifundiarului din Pipera va juca în Ghencea dacă echipa coordonată de Marius Lăcătuş nu va reuşi să promoveze în Liga 1.

Soluţia BOMBĂ în scandalul dintre MApN şi Gigi Becali.

„Este o problemă naţională, pentru că Steaua reprezintă România. Părerea mea este că nu se mai pune problema de o înţelegere cu CSA. Singurul lucru pe care-l prevăd este acela că în trei ani de zile vor fi obligaţi să închirieze stadionul, dacă CSA nu va promova an de an, lucru care va fi foarte greu de realizat, dacă nu imposibil.

Nu văd altă echipă care să joace în Ghencea, în afară de FCSB. N-au ce face cu acel stadion, o să vină tot la noi. Cineva va trebui să joace acolo şi aceea vom fi noi. Dacă CSA-ul nu va promova şi nu va ajunge cel puţin în prima divizie, lucru care este foarte greu de făcut, nu vom putea ţine stadionul. Nici cu echipa în liga a 2-a. Armata nu va putea ţine stadionul, nu are buget pentru asta. Nu văd altă echipă să joace acolo.

Eu cred că peste doi ani sau trei vom putea juca în Ghencea, va fi un stadion nou, cu o capacitate mai mică. Totul este negociabil. Dacă ei nu vor promova, nu cred că va fi vreo echipă care va veni să joace acolo în afară de noi”, a spus Helmuth Duckadam.