„FCSB se va desfiinţa!”. Anunţul făcut de Florin Talpan, la 33 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a fost prezent marţi la un eveniment dedicat performanței echipei Steaua, care pe 7 mai 1986 câştiga Cupa Campionilor Europeni, după o finală cu FC Barcelona, la Sevilla. Cu această ocazie el s-a referit din nou la rivalii de la FCSB.

07 mai 2019, 14:38
„FCSB se va desfiinţa!”. Anunţul făcut de Florin Talpan, la 33 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua

Sunt convins că în scurt timp se va desfiinţa. Pentru că ştiţi foarte bine că există acel dosar cu palmaresul, în care noi am solicitat acea sumă de 36 de milioane de euro, şi sunt convins că vom câştiga acel proces„, a spus Florin Talpan.

Juristul CSA Steaua a mai spus că FCSB nu va evolua pe noul stadion din Ghencea. „Împreună cu suporterii de bună credinţă, care îmi sunt alături, vom aduce Steaua acolo unde îi este locul. Niciodată nu se va uni Clubul Sportiv al Armatei cu FCSB. Noi avem identitatea noastră, acolo este o altă entitate, FCSB. Ghencea va rămâne numai pentru Clubul Sportiv al Armatei. După cum vedeţi, palmaresul este la Clubul Sportiv al Armatei, nu degeaba sărbătorim această zi astăzi.

Nu are nicio treabă FCSB-ul să joace în Ghencea. Ne-a creat destule probleme. Gigi Becali, după cum ştiţi, este de rea-credinţă, ne târăşte prin fel de fel de procese şi nu vrea să respecte deciziile instanţelor de judecată, care sunt în număr de vreo şase. Şi nu cred că e o persoană, care a făcut atât de rău Clubului Sportiv al Armatei şi suporterilor, mai are ce căuta în Ghencea”, a mai declarat Florin Talpan.