FCSB – SEPSI 2-1 şi echipa lui Bogdan Vintilă este pe loc de play-off

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Roş-albaştrii sunt acum pe locul 4, cu 24 de puncte. În schimb, covăsnenii sunt pe poziţia a 10-a, cu 16 puncte.

03 nov. 2019, 16:24
FCSB – SEPSI 2-1 şi echipa lui Bogdan Vintilă este pe loc de play-off

FCSB – SEPSI 2-1. Au marcat Gnohere ’56 (penalti) şi Tănase ’60 pentru FCSB, respectiv Karanovic ’27 pentru Sepsi.

0-1: Karanovic a deschis scorul cu un lob din colţul careului mic.

1-1: Gnohere a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Velev la Tănase

2-1: Tănase a stabilit scorul final după o pasă de la Coman.

În minutul 90+2, Coman a avut un gol anulat pentur ofsaid.


FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. FCSB își continuă lupta pentru un loc în play-off cu Sepsi, pe teren propriu. „Roș-albaștrii” au cea mai bună formă din campionat și nu concep alt rezultat în afară de o victorie împotriva covăsnenilor. 

De cealaltă parte, formația antrenată de Csaba Laszlo nu a mai cunoscut gustul victoriei în campionat din etapa a 10-a, când reușea s-o învingă pe Hermannstadt cu 3-0.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. 

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru – O. Popescu, Oaidă – A. Popa, F. Tănase, F. Coman – Gnohere. 

ECHIPELE PROBABILE

FCSB (4-3-3): Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Oaidă, Popescu, Tănase – Man, Gnohere, Coman
Rezerve: Vînă, Manea, Nedelcu, Moruțan, Vlad, Hora, Popa
Absenți: Momcilovic, Belu, Stan, Pintilii, Filip, (accidentați), Gikiewicz (fugit)
Antrenor: Bogdan Vintilă

Sepsi (4-3-3): Fejer – Kilyen, Tincu, Bouhenna, Ștefan – Deaconu, Vașvari, Velev – Carnat, Karanovici, Ștefănescu
Rezerve: Niczuly, Diakhite, Flores, Safranko, Salli, Fulop, Dimitrov
Absenți: –
Antrenor: Csaba Laszlo

Bogdan Vintilă a renunțat la un jucător important înaintea meciului cu din această seară. Ionuț Vînă a fost lăsat în afara lotului de către tehnicianul de 47 de ani.

Mijlocașul adus de la Viitorul, în vara acestui an, nu a prins lotul pentru meciul cu Sepsi, deși etapa trecută, cu Hermannstadt, scor 4-0, a fost titular.

Pe lângă Vîna, nici bulgarul Chorbadzhiyski nu a fost inclus în lot, chiar dacă și acesta a avut o evoluție bună în partida din etapa precedentă, în ciuda faptului că a fost eliminat pe final.

Meciurile dintre Sepsi şi FCSB au fost întotdeauna extrem de spectaculoase. Spre exemplu, în trei dintre cele şapte partide directe dintre cele două, s-au înregistrat scoruri precum 5-1 sau 4-0, pentru FCSB, dar şi 4-2 pentru Sepsi. Singura excepţie a avut loc în partida din turul acestui sezon din Liga I, când cele două echipe au remizat alb la Sf. Gheorghe.

 

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV, de la ora 21:00

După eşecul suferit la Guimaraes şi, totodată, eliminarea din play-off-ul Europa League, FCSB a legat o serie excelentă de rezultate, iar acum are nouă meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile, dintre care doar două sunt remize. În urma acestui parcurs atât de bun, echipa pregătită de Bogdan Argeş Vintilă a venit la doar şase puncte în spatele CFR-ului, care, înaintea acestei etape, era pe primul loc în clasamentul Ligii I.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV, de la ora 21:00

De partea cealaltă, Sepsi vine şi ea după o victorie entuziasmantă. La jumătatea acestei săptămâni, echipa lui Csaba Laszlo s-a impus cu 4-2 în faţa Astrei Giurgiu şi a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României. În Liga I, Sepsi are o linie de clasament incredibilă cu două victorii, două înfrângeri şi zece remize în cele 14 etape disputate.

„Sepsi arată că este o echipă echilibrată, care nu riscă. Nu îmi este teamă, eu vreau să merg şi să câştig. Orice este posibil în fotbal, dar vom câştiga, pentru că am încredere în jucătorii mei. Eu nu ştiu dacă ei joacă la egal. Trebuie să câştigăm” , a declarat Bogdan Argeş Vintilă.