FCSB – SEPSI 1-0 în FINALA CUPEI ROMANIEI 2020

FCSB a câştigat, miercuri, Cupa României, după 1-0 în finala cu Sepsi jucată la Ploieşti. Man a marcat golul care aduce trofeul grupării din Berceni după cinci ani!

22 iul. 2020, 11:26
FCSB – SEPSI 1-0 în FINALA CUPEI ROMANIEI 2020

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FINALA CUPEI ROMANIEI 2020.  FCSB şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se întâlnesc miercuri, la Ploieşti, de la ora 20.00, în finala Cupei României.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FINALA CUPEI ROMANIEI 2020

Sepsi – FCSB, echipele probabile:

  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhena, Tincu, Ștefan – Deaconu, Vașvari – Carnat, Achahbar, Ștefănescu – Safranko
  • FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan, Popescu, Tănase- Man, Petre, Coman

Sepsi, formaţie înfiinţată în 2011, a ajuns în finală după ce a trecut de Ripensia Timişoara (4-1), Astra (4-2), Petrolul (1-0) şi Poli Iaşi (5-1 în tur şi 3-0 în retur).

FCSB a trecut până acum de: Metaloglobus (2-0), Universitatea Cluj (1-0), Hermannstadt (2-1) şi Dinamo (3-0 în tur şi 1-0 în retur).

Echipa roş-albastră a câştigat ultima oară Cupa României în 2015.

În urma deciziei Comitetului Executiv al FRF, şi în rundele finale ale Cupei României, sezonul 2019-2020, echipele pot efectua până la 5 înlocuiri pe durata partidelor. Pentru a nu afecta cursivitatea jocului, schimbările vor putea fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere. De asemenea, cluburile pot înscrie pe lista oficială de meci până la 20 de jucători, cu condiţia ca 8 dintre aceştia să fie formaţi la nivel naţional.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FINALA CUPEI ROMANIEI 2020. Nici până în acest moment, cu numai 8 ore înainte de disputarea finalei Cupei, cei de la Sepsi nu au primit încă o confirmare oficială din partea Departamentului Competiții al FRF în legătură cu folosirea lui Istvan Fulop (30 de ani, atacant), cel care are două cartonașe galbene, unul cu Astra („optimi”) și cu Iașiul (manșa secundă a semifinalelor).FCSB – SEPSI LIVE VIDEO: Sebastian Colţescu arbitrează finala Cupei României

Arbitrul de centru Sebastian Colţescu a fost delegat la finala Cupei României, dintre FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe.

El va fi ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi George Neacşu, iar rezervă va fi Andrei Chivulete.

Observator de arbtri a fost desemnat Alexandru Deaconu.

Finala va avea loc, miercuri, de la ora 20.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.