FCSB şi-a ales stadionul unde va juca acasă meciurile din cupele europene. Se află la aproape 300 km de Bucureşti

Încă de la începutul anului, FCSB este în căutarea unui stadion care să se ridice la standardele impuse de UEFA pentru a găzdui meciuri din cupele europene. Roş-albaştrii au ajuns, până la urmă, la o soluţie şi au mers direct la faţa locului pentru a inspecta stadiul lucrărilor.

24 apr. 2019, 17:22
FCSB şi-a ales stadionul unde va juca acasă meciurile din cupele europene. Se află la aproape 300 km de Bucureşti

Arena Naţională va fi gazda unor concerte uriaşe în vara acestui an, iar pregătirile pentru Ed Sheeran sau pentru Metallica vor începe încă de la finalul lunii iunie. Astfel, oficialii vicecampioanei au început deja căutările pentru un stadion pe care să dispute meciurile de acasă din tururile preliminare ale cupelor europene.

Potrivit telekomsport.ro, FCSB a ajuns la concluzia că stadionul din Târgu Jiu este cea mai bună variantă pentru a-şi disputa partidele europene de pe propriul teren. Noua arenă a gorjenilor va avea 12 mii de locuri şi va fi inaugurată în iunie, iar Valeriu Argăseală şi Sorin Pitu au mers direct la Târgu Jiu pentru a discuta cu primarul oraşului.

Cele două părţi au bătut palma, iar FCSB ar putea juca, pe lângă meciurile din cupele europene, şi partidele din campionat pe noua arenă a gorjenilor. Distanţa între Bucureşti şi Târgu Jiu este de 288 km, iar ea poate fi parcursă cu maşina în aproximativ patru ore.