Cel mai bun marcator al roș-albaștrilor din ultimii doi ani nu va începe titular nici în meciul de diseară! Nemulțumit de situația din acest moment de la echipă, mai ales după meciul cu Chiajna de etapa trecută, când a fost schimbat de Teja după o evoluție ștearsă, Gnohere n-a mai tras tare la antrenamentele din această săptămână.

„Mi-a spus cineva că nu prea s-a antrenat bine. Toată echipa s-a antrenat bine, dar Gnohere a fost puțin mai… Indiscutabil că e numărul 1, dar pentru asta Gnohere trebuie să se antreneze foarte bine și să fie 100%, hai să spunem 90%. Doar că nu poate la momentul ăsta! A fost ales din rațiuni tactice pentru a juca cu Chiajna. S-a văzut că nu este foarte bine din punct de vedere fizic”, a spus MM Stoica.

Cum Mihai Teja nu acceptă compromisurile și nu vrea jumătăți de măsură, francezul de 31 de ani a sărit din echipă pentru meciul cu Craiova din această seară. Hora va fi titular, iar pe bancă, lângă Harlem, va sta și Rusescu, care nu l-a convins deloc pe antrenor că e o soluție pentru primul 11.

„Şi Hora, şi Gnohere, şi Rusescu pot intra şi pot face diferenţa în orice moment. Le-am spus tuturor că fiecare va avea şansa să joace. Am 22 de jucători foarte apropiaţi valoric” e concluzia antrenorului de 40 de ani.