S-a relansat lupta pentru titlu în Liga 1. FCSB a bătut pe Sepsi şi s-a apropiat la trei puncte de CFR Cluj

FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a patra a play-off-ului Ligii 1.

08 apr. 2019, 13:25
S-a relansat lupta pentru titlu în Liga 1. FCSB a bătut pe Sepsi şi s-a apropiat la trei puncte de CFR Cluj

FCSB – SEPSI 2-0. Golurile au fost marcate de Gnohere ’51 (penalti) şi Coman ’59.

Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat, în prima parte a partidei.

1-0: Gnohere a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Viera la Coman.

2-0: Florinel Coman a marcat din 14 metri poziţie centrală, după o combinaţie cu Man.

În minutul 39, un gol marcat de Tandia a fost anulat pentru ofsaid.

În minutul 77, Coman a ratat o ocazie mare, la un şut al său mingea lovind bara.

Clasament:

1. CFR Cluj 4 3 1 0 5:1 37
2. FCSB 4 3 0 1 8:4 34
3. U Craiova 1948 CS 4 2 1 1 4:3 30
4. FC Viitorul 4 2 1 1 6:3 26
5. Astra Giurgiu 4 0 0 4 1:8 21
6. Sepsi 4 0 1 3 1:6 20

FCSB se poate apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj dacă o va învinge pe Sepsi, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00. Teja nu simte presiune înaintea duelului de pe Arena Naţională şi anunţă că vrea titlul.

Mihai Teja vrea al treilea succes consecutiv din play-off în faţa lui Sepsi, care nu a marcat niciodată în Capitală. Precedentele două meciuri jucate pe Arena Naţională între FCSB şi echipa din Sfântu Gheorghe s-au încheiat cu acelaşi scor, 2-0. La distanţă de liderul CFR Cluj, Teja visează la primul titlu din carieră.

„Ne-au mai rămas numai finale de disputat în play-off şi îmi doresc foarte mult să ne concentrăm bine. Să câştigi un campionat, dacă se poate, şi printr-un joc foarte bun, cu atât mai bine. Îmi doresc să reuşesc. Se întâmplă asta, foarte bine. Nu se întâmplă asta, sunt la fel de relaxat, deci nu există presiune”, a declarat antrenorul FCSB-ului, Mihai Teja.

FCSB (Steaua) – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019

ECHIPELE PROBABILE:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Cristea, Planici, Morais – Pintilii, L. Filip – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Hora 
Antrenor: Mihai Teja

SEPSI: Niczuly – Moura, Jovanovici, Viera, Fl. Ștefan – Velev, Karnițki – Nouvier, Vașvari, Flores – Tandia 
Antrenor: Eugen Neagoe

Stadion: Arena Națională
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu

FCSB (Steaua) – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2019

Mihai Teja nu se va putea baza pe Mihai Bălașa, Marko Momcilovic și Alexandru Stan. Toți cei 3 jucători din defensivă au probleme medicale și nu fac parte din lotul pentru acest meci. Nici Eugen Neagoe nu stă excelent la acest capitol. Sato, Omar și Simonovski sunt accidentați nu vor juca, iar cu câteva ore înainte de venirea la București s-a decis ca nici Adrian Rus, unul dintre oamenii de bază de la Sepsi, să nu facă parte din lot. O mai veche accidentare îl scoate pe internaționalul U21 din calcule pentru acest joc. 

Sepsi n-a avut de parte de amintiri prea plăcute din deplasările la București. N-a marcat niciun gol în poarta FCSB-ului, pierzând de două ori cu același scor, 0-2. La ultimul meci direct a obținut însă o victorie categorica, 4-2 la Sf. Gheorghe.

Eugen Neagoe a început duelul cu o glumă, lucru pe care chiar el l-a confirmat. A explicat cum a încercat să-și motiveze jucătorii pentru acest meci: „Cei de la FCSB se gândesc probabil mai mult la meciul cu CFR de etapa viitoare, dar au uitat că mai au un meci. Serios le-am spus jucătorilor, nu în glumă, dacă pe FCSB nu batem atunci pe cine mai batem? Jucătorii au zâmbit. E o atmosferă bună, sunt convins că vom face un meci bun”.

FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe, LIVE VIDEO, luni, de la 21:00

Echipa antrenată de Mihai Teja are o revanşă de luat, după înfrângerea suferită la Sfântu Gheorghe în returul sezonului regulat, perioadă în care pe banca echipei era Nicolae Dică. În runda a 18-a, Sepsi învingea FCSB, cu scorul de 4-2, graţie golurilor marcate de Vaşvari, Florin Ştefan, Tandia şi Mensah, respectiv Florinel Coman şi Rusescu.

„O echipă foarte bună, omogenă, cu un antrenor bun, a demonstrat că şi anul trecut s-a salvat de la retrogradare iar acum este în play off. Va fi un meci dificil, important pentru noi pentru că ne-au mai rămas numai finale de disputat în play off, îmi doresc foarte mult să ne concentrăm bine şi să câştigăm meciul de mâine”, a declarat Mihai Teja. 

 

FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe, LIVE VIDEO, luni, de la 21:00

Mihai Teja a fost completat de portarul Cristian Bălgrădean: „Ne-am pregătit bine săptămâna asta şi trebuie să câştigăm neapărat cele trei puncte mâine. Am piedut 4-2, un meci cum a zis şi Mister pe un teren care era îngheţat. Şi ei au jucat pe acelaşi teren dar cu siguranţă mâine va fi alt meci”.

La rândul său, antrenorul lui Sepsi, Eugen Neagoe, a declarat: „Ne aşteaptă un joc dificil dar am jucat întotdeauna bine împotriva celor de la FCSB şi sunt convins că şi luni seara vom face un joc bun. Am reuşit să câştigăm contra lor acasă, când am jucat la Sfântu Gheorghe, dacă băieţii vor fi capacitaţi, mental foarte bine, cu siguranţă putem să scoatem un rezultat bun. Cred că am făcut un campionat foarte bun, am depăşit aşteptările tuturor, suntem şi am fost la începutul campionatului outsideri, cele 5 echipe din play off sunt foste campioane”.