FCSB – VIITORUL 2-1 în prima etapă din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB - VIITORUL 2-1. FCSB s-a impus, duminică, pe Arena Naţională, scor 2-1 cu Viitorul în ultimul meci al rpimei etape din play-off Liga 1.

11 mart. 2018, 20:35
FCSB – VIITORUL 2-1 în prima etapă din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a deschis scorul în minutul 32 printr-o execuție fantastică a lui Budescu. Fotbalistul a driblat un adversar și a trimis plasat din interiorul careului, iar mingea a lovit ambele bare înainte de a intra în poartă. Cu șase minute înainte de finalul primei reprize, Momcilovic a dublat avantajul gazdelor. Golul Viitorului a venit în minutul 75 din gheata lui Mladen, care a trimis în poartă o minge venită din corner.

În acest moment trei echipe se luptă pentru titlu: CFR Cluj, FCSB și U Craiova. Trupa lui Dică e pe locul 2, cu 31 de puncte, la două lungimi în spatele liderului

FCSB – VIITORUL 2-1 (2-0)

Budescu 32, Momcilovioc 39 / Mladen 75

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planic, Momcilovic, Junior Morais – Pintilii (46 Ov. Popescu), Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase (77 Teixeira)- Gnohere (65 Alibec).

VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Țâru, Hodorogea, Cr. Ganea – Cicâldău, T. Băluță, A. Ciobanu (68 Căpuşă) – Dumitrescu (46 Drăguş), I. Hagi, Chițu (62 Măţan).