FCSB – VITORIA GUIMARAES 0-0. Calificarea se joacă la retur UPDATE

FCSB a obținut ceea ce a cerut Mihai Pintilii, în meciul de acasă, cu Vitoria Guimaraes! Portughezii nu au marcat, la Giurgiu, dar nici vicecampionii României nu au făcut-o. Meciul s-a terminat așa cum a început, 0-0, iar soarta calificării va fi tranșată la Guimaraes.

22 aug. 2019, 15:46
FCSB – VITORIA GUIMARAES 0-0. Calificarea se joacă la retur UPDATE

UPDATE: FCSB a obținut ceea ce a cerut Mihai Pintilii, în meciul de acasă, cu Vitoria Guimaraes! Portughezii nu au marcat, la Giurgiu, dar nici vicecampionii României nu au făcut-o. Meciul s-a terminat așa cum a început, 0-0, iar soarta calificării va fi tranșată la Guimaraes.


FCSB – VITORIA GUIMARAES LIVE VIDEO ONLINE STREAMNIG PRO TV: FCSB are un start slab de sezon. Vicecampioana României a pierdut patru jocuri consecutive în Liga 1 și a căzut până pe locul 11, la un singur punct deasupra „lanternei roșii” Dinamo. Compromisurile făcute în competiția internă de Gigi Becali trebuie să fie răsplătite în Europa League, după cum afirmă chiar antrenorul Vergil Andronache: „Pentru asta s-au sacrificat toată vara!”.

Portughezii au pornit lansat în noul sezon. Au câștigat fără să primească gol „dublele” din Europa League cu luxemburghezii de la Jeunesse Esch și letonii de la Ventspils și au remizat cu Boavista în primul meci din campionat, scor 1-1.

FCSB – VITORIA GUIMARAES LIVE VIDEO ONLINE STREAMNIG PRO TV aici 

ECHIPELE DE START

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, Soiledis, Panțîru – Ov. Popescu, Pintilii, Vînă – M. Roman, Fl. Tănase, Fl. Coman.

REZERVE: Vlad – Gnohere, Moutinho, Oaidă, Belu, Marc, Ad. Popa. 

ANTRENOR: Vergil Andronache.

VITORIA GUIMARAES: Miguel Silva – Sacko, Tapsoba, Pedrao, Hanin – Al Musrati – Rochihna, Pepe, Almeida, Davidson – Guedas. 

REZERVE: Jesus – Bondarenko, R. Soares, J. Teixeira, Correia, L. Soares, Pedro .

ANTRENOR: Ivo Vieira.

Live Stream Online FCSB – Vitoria Guimaraes Live Video – play-off Europa League

FCSB mai are un singur obstacol de trecut pentru a ajunge în grupele Europa League, după ce în acest sezon a fost nevoită să înceapă încă din primul tur al preliminariilor, unde a dat de Milsami Orhei și a eliminat-o după 2-0 și 2-1. Echipa patronată de Gigi Becali a jucat apoi cu Alashkert, de care a trecut cu 3-0 și 2-3, iar în cel de-al treilea tur a eliminat-o pe Mlada Boleslav, după 0-0 și 1-0.

FCSB VITORIA GUIMARAES (ora 21:30) LIVE STREAM VIDEO ONLINE în PLAY OFF EUROPA LEAGUE la PRO TV

Situația nu este deloc bună pentru FCSB, care în continuare nu are antrenor și se bazează pe cunoștințele tactice ale lui Vergil Andronache. Directorul sportiv al clubului susține că problema se va rezolva după turul cu Vitoria Guimaraes, deși încă nu dă niciun nume de tehnician care ar putea prelua echipa.

Problemele nu se opresc aici pentru FCSB. Andronache trebuie să improvizeze în partida cu portughezii. Iulian Cristea este suspendat, iar Andrei Marc este pe punctul de a fi dat afară, la doar două săptămâni după ce Gigi Becali l-a adus la club. În aceste condiții, Soleidis ar putea fi reprofilat. De asemenea, Bălgrădean ar urma să fie titular în poartă, după ce Andrei Vlad a gafat grav cu Poli Iași. Harlem Gnohere încă se reface după o accientare și nu este apt de joc 100%.

„Sperăm ca și noi să putem să venim cu determinare, cu valorile pe care consider că oaspetii nu le au. Noi avem jucători care pot face diferența. Nu e meciul vieții pentru mine, sunt abia la început. E o dublă pentru care jucătorii s-au sacrificat toată vara”, a declarat Vergil Andronache.


FCSB – VITORIA GUIMARAES LIVE VIDEO ONLINE STREAMNIG PRO TV: Portughezii, favoriţi la pariuri

Agențiile de pariuri văd formația lusitană cu prima șansă de a ajunge în grupe. Guimaraes are doar 1,48 cotă pentru a se calfica, aproape la fel cu cota pe care Slavia Praga o avea înaintea meciului de ieri cu CFR, 1,50. FCSB multiplică suma investită de 2,65 ori în cazul în care va trece mai departe, în timp ce CFR avea ieri, înainte de startul jocului, o cotă de 2,70!

FCSB – VITORIA GUIMARAES LIVE: Patronul lui Vitoria Guimaraes, echipă care se duelează cu FCSB în Europa League, implicat în scandaluri de corupție! S-a mutat în Africa de Sud

 Mario Ferreria, patronul formației Vitoria Guimaraes, trăiește în Africa de Sud, este implicat în scandaluri de corupție și deține mai multe cluburi de fotbal. Afaceristul este acționarul majoritar al echipei pe care FCSB o va întâlni în play-off-ul Europa League. S-a născut în Mozambic și derulează afaceri în diverse țări africane în domenii precum construcții, imobiliare, sisteme de securitate, energie regenerabilă și industrie.

Acesta deține 57% din acțiunile clubului Vitoria Guimaraes, acolo unde a investit pe parcursul ultimilor ani 5 milioane de euro. Mai mult, Mario Ferreira a refuzat să își vândă pachetul deținut la gruparea din Portugalia în iulie 2019 și chiar a încercat să obțină și celelalte acțiuni, dar colaboratorii săi au hotărât să nu renunțe nici ei.

Spre deosebire de Gigi Becali, Mario Ferreira merge rar la meciurile celor de la Vitoria Guimaraes, dar se uită la televizor și citește toate știrile despre clubul său de pe Internet. Patronul portughezilor de la Vitoria Guimaraes deține cai de curse în Africa de Sud și un alt club de fotbal care s-a numit Vasco da Gama Cape Town, dar, în 2016, afaceristul a folosit licența și a înființat o nouă echipă., denumită Stellenbosch FC, are joacă în Liga a 2-a din Africa de Sud.

“Nu a intrat în fotbal pentru a câștiga bani, nu este ambiția mea. Am grupul meu de companii care îmi aduc bani. Fotbalul e doar pentru divertisment. Aș dori să văd Vitoria de Guimaraes în cupele europene în fiecare an. Acesta ar fi un vis complet. Și aș vrea să putem schimba modul de organizare din Sociedad Anonima Deportiva, într-una care să ne permită să investim mai mult și să avem un buget care să ne permită să avem pretenții mai mari”, a declarat Mario Ferreira, conform sport.ro.