Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate în această săptămână

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, marti 28 martie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 28 martie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

28 mart. 2023, 00:19
Fecioara Maria anunţă ce zodii sunt binecuvântate în această săptămână

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop Neti Sandu aprilie 2023: Ce zodie este prima la catalog în a doua lună de primăvară

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Cristina Demetrescu, horoscop APRILIE 2023. Luna neagră aduce nenorociri! Previziuni pentru toate zodiile

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Ghizii tai spirituali ancestrali iti ofera acum ghidare, deci fii atent la semnele si sincronicitatile de la ei

Ai putea primi curand ghidare de la stramosii tai ce locuiesc in lumea invecinata a spiritului, indiferent de varsta lor, de a cata generatie in urma sunt, de cum au murit. Ei iti ofera ajutor chiar acum in multe forme, deci sa fii foarte atent ce semne apar in calea ta. Aceasta ghidare poate sa vina la tine in multe forme, fie prin ochi, fie prin urechi sau ganduri si sentimente. Uneori, ghizii tai ancestrali apar in visele tale, in special in cele ce se simt foarte vii. Ai putea sa vezi pe cineva care sa semene cu unul din predecesorii tai sau sa dai neasteptat peste o poza sau o amintire care sa iti reaminteasca de aceasta persoana. Uneori un anumit animal apare in calea ta si este tot un semn ca esti ghidat printr-un mesaj. Ai putea auzi ceva care sa te faca sa te gandesti la un strabun sau pur si simplu sa intuiesti ca ii simti prezenta. Si gandurile repetitive despre un anumit strabun sugereaza ca se afla in preajma cu scopul de a te ajuta. Cheia aici este repetitia. In oricare moduri incearca strabunii sa te contacteze, cand semnele continua sa apara care te fac sa te gandesti la cineva anume din neam, sa stii ca acestea sunt forme ca sunt cu tine. Pe unii poate i-ai cunoscut, insa sunt altii care fac parte din arborele tau genealogic de zeci de generatii trecand granitele amintirilor constiente. Indiferent cine este, intotdeauna spune multumesc ghizilor spirituali ancestrali si chiar apeleaza la acesta ajutoare pline de bunavointa si intelepciune atunci cand ai nevoie.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Fa o meditatie mergand in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana

De cele mai multe ori, mersul este o activitate fizica prin care oamenii ajung din punctul A in punctul B, deseori in graba si fara a fi constienti ce se intampla in preajma lor. Meditatia este vazuta de regula ca o activitate care se face cateva minute, stand cu picioarele incrucisate; insa aceasta este doar o forma de meditatie. A merge constient si cu intentie este o alta forma. Gaseste un loc, preferabil in natura, in apropiere de copaci unde poti sa mergi simplu zece minunte sau mai mult in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana. Experimenteaza sa mergi mult mai incet decat o faci de obicei. Poti creste viteza dar ramai constient cum se simte in corp fata de cand mergi cu viteza mica. Mergi ca sa simti fiecare pas pe care il faci. Simte contactul pamantului cu talpa ta, cum intra energia pamantului si urca prin corp. cand vei avea posibilitatea, fa aceasta miscare constienta in timp ce esti descult. Fii constient de sunete, de priveliste si de mirosuri dar si de ritmul corpului tau. Oricare ar fi ritmul setat, respira constient si consistent dar total prezent la fiecare respiratie a ta. Facand asta in timp ce mergi se numeste meditatie in miscare si este de un beneficiu uimitor asupra intregii tale fiinte in ansamblul sau.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Mentine-ti simtul umorului si nu lua lucrurile asa de mult in serios

Este asa de tentant sa vezi viata in toate manifestarile, permutarile si variatiile sale drept ceva ce trebuie neaparat luat foarte in serios, cu toate acestea este exact opusul a ce trebuie sa faci acum. Indiferent care este situatia, cauta umorul din ea. Poate sa dureze ceva timp pana gasesti ceva, dar daca privesti cu aceasta atitudine din minte, vei incepe sa vezi absurditatile si ironiile care se gasesc in orice ti se prezinta in fata ta in viata, chiar si in circumstantele cele mai intunecate. A mentine un sens al umorului sanatos despre majoritatea experientelor te ajuta sa fii mai usor la spirit, sa zambesti des si din inima si sa apreciezi viata. Intoarce acea situatie cu susul in jos si razi ! Desigur ca sunt anumite vremuri ce necesita o abordare mai serioasa din partea ta. Tragediile sau experientele traumatice nu sustin veselia si umorul. Cand apar aceste evenimente, restrictiile sociale existente despre ele cer emotii potrivite lor. Totusi, chiar si aceste circumstante sunt temporare si vor trece. In loc sa te simti o victima si sa iei totul personal, respira adanc, vezi umorul din orice si destinde-ti vibratia ca sa mergi mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.