Fecioara Maria anunţă ce zodii au parte de binecuvântare la sfârşitul săptămânii

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, vineri 17 martie 2023, pentru toate zodiile din horoscop.

17 mart. 2023, 05:56
Fecioara Maria anunţă ce zodii au parte de binecuvântare la sfârşitul săptămânii

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 17 martie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Esti prea implicat intr-o situatie, deci fa un pas in spate si priveste imaginea mare inainte de a lua orice decizie

Ai pierdut perspectiva aici pentru ca ai presupus ca exista ceva ce ai neaparata nevoie sa se intample, deci ai de facut un pas in spate, sa renunti la incapatanarea de a da drumul la ce tii cu dintii si sa privesti proaspat toate circumstantele prezente. Este dilema copacilor versus padurea : esti prea aproape de copaci ca sa vezi intreaga padure, deci nu poti discerne realitatea sau ce se intampla cu adevarat. Deci fa-ti un obicei din a te detasa. Multi oameni cred ca asta inseamna sa fii rece si steril dar nu este deloc asa. Este mult mai rau sa fii extrem de implicat si legat in problema incat sa pierzi perspectiva si uneori pe tine insuti. Acest tipar cunoscut are la baza sentimentul de vinovatie ca cumva nu ai face suficient pana nu te scufunzi total pana la pierdere de sine in problema, incercand sa rezolvi sau sa salvezi ceva sau pe cineva. Chiar daca pe moment simti satisfactie, facand astfel creezi tipare nesanatoase de dependenta pentru tine si pentru altii.

Citește și: Horoscop aprilie 2023. Nativii care au noroc pe toate planurile

Adevarata detasare inseamna compasiunea obiectiva, o stare a mintii si inimii in care continui sa tii foarte mult dar esti distantat suficient incat sa nu mai fii sub iluzia ca cumva tu poti controla situatia sau persoana prin participarea sau interventia ta. In orice situatie sau conversatie, urmeaza acesti 4 pasi simpli : mai intai, fii 100% prezent si atent; doi, rosteste-ti adevarul sau mentine o tacere demna; trei, mentine focusul pe ce conteaza cu adevarat pentru tine; patru, da drumul la orice asteptare sau atasament pentru rezultatul final. Onoreaza-te astfel pe tine in timp ce ii onorezi si pe altii intr-un mod sanatos.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Ia-ti timp departe de viata ta obisnuita si traieste-l in solitudine

Poate fi dificil in actualele vremuri sa petreci timp in solitudine, sa te deconectezi total de tehnologie si de oameni si sa gasesti un loc in liniste in casa ta sau in natura, insa este important sa faci asta la acest moment. Inchide telefon, computer si televizor cateva ore macar. Desi te poti simti cam anxios si nelinistit cand o faci prima data, aceste stari ale mintii vor trece. Foloseste timpul pentru contemplare si meditatie. Nu este izolare. Este solitudine. Solitudinea este o alegere constienta si iubitoare de a fi doar cu tine insuti pentru o perioada de timp. Daca este posibil, dedica-ti astfel o zi intreaga si fa orice simti ca vrei sa faci. In acest timp pe care il petreci in solitudine, scrie si intr-un jurnal ce simti. Daca te simti vinovat sau anxios la gandul ca faci asa ceva, respira adanc si profund ca sa te relaxezi. Cand observi ca respiratia iti este superficiala, respira de trei sau patru ori profund si rar ca sa se topeasca nelinistea. Bucura-te de sentimentul de a avea un spatiu sacru de solitudine in care sa te simti in siguranta, protejat si iubit de Dumnezeu, nicidecum singur. Chiar nu esti niciodata singur!

Citește și: Horoscop special Camelia Pătrăşcanu: Zodiile care câştigă o „gălăgie” de bani până la finalul lui martie

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Stai in spate si adapteaza-te situatiei in loc sa vrei sa conduci tu cursul evenimentelor

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.