Fecioara Maria, ce zodii au un început binecuvântat de săptămână

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 14 februarie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

14 feb. 2022, 00:40
Fecioara Maria, ce zodii au un început binecuvântat de săptămână

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop RUNE. Zodiile copleşite de amor, pentru cine anunţă noroc chior pietrele magice

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Cadouri surpriză, banii vin de peste tot şi multă iubire

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Sanatate divina

Rugaciunile tale pentru vindecare au fost ascultate. Vei primi ghidarea necesara, vei avea idei miraculoase care iti vor purta pasii pe calea vindecarii. Poate simti nevoia brusca sa renunti la tigari sau la alcool, sau sa incepi sa mergi la sala, sau sa elimini toate poftele nesanatoase. Daca esti chemat sa ai grija de sanatatea cuiva din familie sau de prieteni, cere, de asemenea, ghidare. Vei primi energia si lumina de care ai nevoie ca sa aduci bucurie vindecatoare in sufletele celor dragi.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Maestri ascendenti

Maestri ascendenti sunt profesori iluminati, vindecatori divini, care au trait candva pe pamant. Dorinta lor este ca pe pamant sa fie liniste si pace. Ei stiu care iti sunt talentele si darurile tale spirituale si te ajuta sa le scoti la lumina. Lasa-i sa te ghideze, cere-le sa te ajute sa iti cunosti adancul sufleutului, sa aduci la suprafata magia din tine. Deschide-ti inima in fata lor!

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Afirmatii pozitive despre bani

Iti doresti mai multi bani, te concentrezi mai mult pe nevoile materiale. Ceea ce nu este rau, insa ai grija sa nu faci totul gresit. Este imperativ necesar sa folosesti numai afirmatii pozitive cand vine vorba despre bani. Evita ingrijorarile, nu te concentra pe nevoi si vorbeste despre bani ca si cand i-ai avea deja, nu ca si cand ai avea nevoie de ei. Nu te transforma in victima a banilor. Fiecare grija despre bani iti secatuieste energia si paveaza drumul catre ceea ce nu ai. Inlocuieste aceste griji cu rugaciuni si afirmatii pozitive. Cere ajutorul Fecioarei Maria si al ingerilor sa iti sporeasca increderea si credinta, doua ingrediente pretioase ale manifestarii constiente.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...