Fecioara Maria, mesaj pentru fiecare zodie. Cine va avea parte de un sfârşit de săptămână binecuvântat

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor. Ce trebuie sa stie fiecare semn astral.

26 nov. 2021, 00:34
Fecioara Maria, mesaj pentru fiecare zodie. Cine va avea parte de un sfârşit de săptămână binecuvântat

Fecioara Maria, mesaj pentru fiecare zodie. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 26 noiembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

RUNE pentru zodii decembrie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice, cine va avea noroc cu carul, cine atrage ghinionul ca un magnet
Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Fecioara Maria, mesaj pentru zodii: Renunţă la griji, observa trei lucruri care te fac sa fii fericit
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Stai in spate si adapteaza-te situatiei in loc sa vrei sa conduci tu cursul evenimentelor

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Acum este timpul pentru vindecare emotionala profunda

Marea emotionala care exista in constiinta ta este plina de sentimente care au nevoie sa fie recunoscute si exprimate. Exprimarea emotiilor nu inseamna ca te scufunzi in ele compulsiv sau ca creezi drama in jurul lor. Daca iti apar lacrimi, lasa-le sa curga si accepta-le. Plangi sau razi cat de mult simti nevoia. Exploreaza aceste sentimente impartasindu-le cu cineva in care ai incredere sau scriind despre ele intr-un jurnal, fiind atent la senzatiile din corp pe care ele ti le produc. Aceste senzatii sunt indicii ale straturilor de emotii care sunt sub suprafata. Fie vorbind despre ele, fie scriind despre ele, tu le aduci in constiinta, gasesti usurare si creezi o oportunitate sa le eliberezi.

Nu face din acest exercitiu ceva teatral in care incerci sa simti sau te fortezi sa simti ceea ce nu simti. Asigura-te ca te conectezi si la umor bun din cand in cand, mai ales cand ai de-a face cu emotii intunecate si infricosatoare. Nu trebuie sa cureti exagerat de des rani vechi si traume emotionale din trecut insa acum este un asemenea moment. Daca simti ca te scufunzi prea mult intr-un teritoriu traumatic din trecut, schimba energia si misca-te fizic, distrage atentia cumva. Nu trebuie sa vindeci toate amintirile dintr-o data ci doar sa eliberezi putin din presiunea ce clocoteste la suprafata si vei simti usurare imediata in campul tau.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Stai drept si mentine-ti demnitatea orice ar fi iar altii te vor trata cu respectul pe care il meriti

Cand te afli intr-un cerc de viata in care incerci sa eviti sentimente ca infrangere sau disperare din cauza circumstantelor ce te preseaza din toate partile, trebuie ca efectiv sa te ridici si sa stai drept si demn in cea mai inalta postura a corpului tau. Tine-ti ochii privind drept si in sus, respira adanc si profund, indreapta-ti si aduna-ti umerii dar nu rigid si infige-ti picioarele in pamant. Nu fii intepenit si static ci relaxat si fluid, lasandu-ti miscarile sa fie gratioase si usoare. Incearca sa mergi la o viteza mai redusa decat o faci de obicei, ramanand atent doar la momentul prezent. Practica asta de cateva ori pe zi cateva minute si vezi ce se intampla ! Vei genera un impact mai mare asupra altora si mediului tau cand esti in deplinatatea ta fizica iar starea ta de spirit se va schimba corespunzator. Fiind asa, drept, demn si asumat vei atrage respect de la ceilalti. Astfel te vei ajuta in special in situatii in care este important sa iti mentii respectul de sine si demnitatea. Nu este vorba de orgoliu ci de o exprimare fizica a puterii personale. Observa apoi cum ti se schimba si gandirea si atitudinea in fata vietii cand iti modifici postura fizica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.