Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în decembrie 2023: „Răsplăteşte-ţi inima şi bucură-te de daruri”

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

05 dec. 2023, 06:32
Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în decembrie 2023: „Răsplăteşte-ţi inima şi bucură-te de daruri”

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de marti 5 decembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Horoscop Cristina Demetrescu. Luna Neagră schimbă karma multor zodii. Conjuncţie cu Nodul Sud Karmic

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Simplu, ușor și eficient – găsirea soluției.”

Uneori, ceea ce este simplu, ușor și fără efort pentru voi este soluția pe care o căutați. Ceea ce se simte ca și cum ai respira pentru voi s-ar putea să nu fie ceea ce alții fac cel mai bine. Crearea fără efort a viselor voastre, fără să le gândiți prea mult în complexitate, vă ajută să știți în ce direcție vă îndrumăm. Ceea ce vă pune stomacul în noduri înseamnă de obicei că există consecințe pentru ceva la care ați meditat. Când sunteți în fluxul inspirației voastre divine, s-ar putea să existe o mică înclinație în sus pe deal, dar va părea clară, simplă, ancorată și stabilă.

Horoscop BANI si SUCCES 5-10 decembrie 2023. Oportunităţi majore pentru zodii, magnet financiar de Moş Nicolae

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Protejarea și susținerea ta în timpul călătoriilor.”

Când ne cereți să vă înconjurăm mașina cu lumina mea de protecție, o fac cu onoare din inimă. Când ne cereți să vă protejăm în plimbările voastre, știați că chem în ajutorul vostru îngerii mei războinici pentru a vă înconjura pe voi și zona cu Protecție Divină? Nu sunteți niciodată singuri, dragii mei prieteni. Ceea ce prețuiți, noi îl prețuim și noi. Tot ceea ce este grație, iubire, pace și bucurie este ceea ce ați venit aici să aduceți Pământului și oamenilor săi. Prin lumina voastră care strălucește până la ușa cerului, noi putem străluci și noi lumina noastră prin voi. Stelele vă zâmbesc noaptea când vă permiteți mai multă bucurie, extaz și pace în inimă. Fii în pace astăzi, știind că vă susținem și aducem mai mult bine pentru voi, care este aici să rămână.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Rasplateste-ti inima si bucura-te de daruri”

Supraîncărcarea apare atunci când creierul tău are nevoie pur și simplu de mai multă odihnă. Alocarea unor momente de relaxare pentru a-ți lăsa mintea să rătăcească umple din nou fântâna ta de impuls. De asemenea, implementarea momentelor ideale în ziua ta când fluxul tău creativ este cel mai înalt pentru a crea, a-ți face arta sau a te exprima în scris ajută echipa ta de Îngeri scriitori să știe când să apară și să-ți aducă idei și inspirație. Când îndoiala de sine apare în ceea ce privește dacă poți să faci totul, frământă totul în această oră. Când ești inspirat să faci această oră? Ce vrei să faci în următoarea oră care îți va aduce cea mai mare pace când adormi seara? Fă asta și răsplătește-te cu puțin timp în natură, chiar dacă doar pentru 5 minute după aceea. Lăsați-vă recompensate de pacea naturii sau să vă reseteze ritmul pentru ceea ce urmează. Nu trebuie să gândiți prea departe, doar un plan de o oră la un moment dat este suficient pentru a termina proiectele voastre. În cele din urmă, ele se vor completa singure, cu suficientă energie rămasă pentru tine.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
„Reseteaza-te si pregateste-te pentru viitor.”

Unde poți servi, ajuta, ridica și lumina ziua cuiva? Există o mulțime de daruri la masa ta într-o glorie abundentă. Cere-ne să binecuvântăm darul din inima ta și să îl ducem unui prieten în această săptămână sau azi. Un dar din inima ta ajunge departe pentru altcineva care se simte atât de jos încât nu își poate ridica capul deasupra apei. Cu cât oferi mai mult ceea ce te inspiră să împărtășești din spațiul sacru al inimii tale, cu atât mai multă Înțelepciune, Iubire, Tandrețe și Comori Divine primești în schimb. Fii dispus să lași totul să se dezvăluie uneori. Este prin văzul autentic al ființei tale că vei moșteni din nou comorile divine ale Pământului. Când cuvintele, faptele și acțiunile tale se aliniază, Mama Pământ reînnoiește comorile tale Divine din nou și din nou.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.