Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în luna naşterii Domnului. Ce semne sunt binecuvântate cu protecţie divină în decembrie

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor. Primeste cu inima deschisa un mesaj al lunii decembrie cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

29 nov. 2023, 12:01
Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în luna naşterii Domnului. Ce semne sunt binecuvântate cu protecţie divină în decembrie

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Zodiile care primesc protecţie divină în luna decembrie
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Horoscop decembrie 2023: zodiile care scapă de problemele din trecut și sunt protejate de Dumnezeu la final de an
Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Te asist sa te eliberez”

Dependentele si adictiile afecteaza multi oameni ca un virus. Cand o dependenta severa a blocat un suflet sensibil sa evolueze, se poate simti ca o durere mare sau trauma in actiune. Impreuna cu arhanghelul Rafael te asist sa te eliberezi de orice asemenea energie care nu iti face bine. Vezi cum plasezi intr-o minge alb portocalie orice adictie care te tulbura si da-mi mie aceasta minge cerandu-mi sa ma ocup de ea asa cum stiu eu. Noi ne facem partea, tu apeleaza la rugaciune. Sa stii ca toate rugaciunile iti sunt auzite. Daca tu nu te rogi pentru tine, noi nu putem interveni peste liberul tau arbitru.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Intelegere mai ampla”

Vibratia zilei este ridicata si tu poti sa simti asta in viata ta de zi cu zi. Te incurajez sa iti exprimi cu totala sinceritate ceea ce simti, fie de bine fie de rau. Esti ajutat sa capeti o intelegere mai ampla a situatiilor de viata pe care le traiesti, gratie energiei divine ce te inconjoara care te sustine daca si tu esti deschis spre ea si iti respecti adevarul tau cu privire la ce simti si gandesti. Poti chiar sa descoperi despre tine lucruri de care nu stiai si care iti completeaza resursele personale necesare in calatorie in continuare.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Alege carti care te inspira”

Dupa o zi lunga si plina de activitati, corpului tau ii prinde bine pentru echilibrul sau ca sa te intinzi. Pozitia orizontala chiar si inainte sa te culci ajuta activarea in plus a adrenalelor si a stresului. Alege carti care te inspira pe care sa le citesti cand esti intins sau urmareste videouri linistite, calme, informative, educationale, umoristice. Nu trebuie sa adormi imediat ci sa pregatesti corpul pentru decuplarea de la stres. Intelepciune divina mai multa va fi trimisa de mine spre tine cand dormi si esti relaxat. Suntem onorati sa te servim in acest fel, nu doar pentru corpul tau fizic dar si sa iti reincarcam corpul de lumina cu vibratii vindecatoare din Ceruri.

Mesajul zilei pentru zodia RAC
„Fii pregatit pentru o calatorie exhuberanta”

Acum pe Pamant curg valuri vibrante de lumina divina. Iti multumim ca esti dispus si disponibil sa transformi ceea ce nu mai serveste fericirii sufletului tau si caii tale divine. Ceea ce iti doresti se va implini daca binecuvantezi cu bucurie viata ta si eliberezi blocajele care te tin pe loc. Fii pregatit pentru o calatorie exhuberanta care iti va face foarte foarte bine. Ai incredere si credinta si sa stii ca sunt aici mereu pentru tine, la o respiratie distanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.