Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate: Ajutorul va veni la momentul potrivit!

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de vineri 29 aprilie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

29 apr. 2023, 00:31
Fecioara Maria, mesaj pentru zodiile binecuvântate: Ajutorul va veni la momentul potrivit!

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, esajul zilei pentru zodia BERBEC
Optimism

Ai toate motivele sa fii optimist, caci este multa speranta in ceea ce te priveste. Fecioara Maria si ingerii pazitori te indruma, iti urmaresc visurile, sperantele, apsiratiile si stiu ca aceasta noua situatie este raspunsul la rugaciunile tale. Atitudinea ta optimista atrage in jurul tau oameni dornici sa te ajute. De asemenea, starea de spirit optimista te ajuta sa iti pastrezi sanatatea fizica si mentala. Nu ii baga in seama pe cei care nu cred in ideile tale. Urmareste-ti interesele!

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Triumfator

Vei fi castigator si dorintele tale se vor manifesta in realitate. Orice obstacol pe care il experimentezi este trecator. Ingerii tai pazitori si Fecioara Maria te pazesc si iti ghideaza pasii. Ei se ocupa sa indeparteze tot ce te impiedica in adevaratul tau drum. Nu te ingrijora cu privire la aceste obstacole, oricat de infricasatoare ti s-ar parea. Ele sunt doar o iluzie care va disparea curand. Daca te ingrijorezi excesiv cu privire la ele, le vei hrani cu puterea ta. Acesta este momentul tau sa ramai ferm pe pozitii, sa te conectezi cu ingerii si cu spiritele inalte si sa ceri ajutor divin in tot. Ajutorul va veni atunci cand va fi momentul potrivit pentru tine. Este placerea ingerilor sa te ajute sa mergi pe drumul tau.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Esti un lider

Esti chemat sa-ti manifesti abilitatile de lider pentru a-i ajuta pe altii sa-si gaseasca drumul. Poate ca stii deja ca ai aceste calitati native, dar nu aveai idee ce sa faci cu ele. Ei bine, ele te ajuta sa-i ghidezi si sa-i inspiri pe altii. Daca ti se pare o sarcina prea grea, cere la randul tau ghidare si inspiratie de la ghizii tai superiori, de la ingeri si arhangheli. Sunt gata oricand sa te ajute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 28 aprilie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru vineri 28 aprilie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Horoscop rune mai 2023. Mihai Voropchievici anunţă o lună tulbure, în care multe zodii ies din zona de confort
Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Horoscop mai 2023, cu Claudia Pătrăşcanu: Mercur retrograd, amânaţi orice acţiune importantă
Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
MOARTEA ESTE O ILUZIE

Orice forma de viata are un inceput, un mijloc si un final, fie ca se masoara in minute, in ani sau in decade. Este natura moleculelor de aici de pe planul pamantesc sa aiba o data de final. Insa moartea unei energii (sau suflet), deci esenta din ce sunt facuti oamenii, este o iluzie. Insa, pentru ca nu poate fi vazuta sau masurata aceasta energie si pentru ca nu sunt instrumente sa o detecteze cu precizie, multi oameni pun sub semnul intrebarii abilitatea ca constiinta, sufletul sa supravietuiasca mortii fizice. Doar pentru ca exista o limitare a creierului de a putea explica dansul dintre dimensiunea fizica si cea spirituala, nu inseamna ca negam existenta planului spiritual unde totul este nemuritor. Spiritul foloseste iluzia a ceea ce noi oamenii numim „moarte” ca un instrument si acesta se manifesta ca doliu, jelire. Daca ai primit acest mesaj este pentru ca ghizii tai spirituali si Arhanghelul Mihail simt ca ai nevoie de asistenta pentru a gestiona ideea unei pierderi. Fie ca este o pierdere umana a ta fie ca ai auzit de anumite plecari in planul spiritual ce te-au intristat, revoltat sau intrigat, mesajul este acelasi. Oamenii si animalele mor, relatiile si carierele se incheie dar sufletul este cel ce transforma o pierdere intr-o experienta de invatare nu numai pentru propriul sau beneficiu dar si pentru beneficiul altora. Doliul este real. Jelirea absentei cuiva care nu mai este in planul fizic este un raspuns natural. A invata din propria-ti durere si a-i ajuta si pe altii cu propriul lor doliu este unul din cele mai importante evenimente pe care un suflet le experimenteaza pe pamant, pentru ca aceasta experienta nu este posibila in planul spiritului unde totul este nemuritor. Spiritul stie ca legaturile de iubire nu mor niciodata si ca sufletele care nu se mai manifesta pe planul fizic in corp sunt mai mult cu cei dragi si mai aproape decat au putut fi vreodata pe durata vietii lor. Mintea constienta are o dificultate sa inteleaga acest concept din pricina faptului ca nu se poate baza pe simturi ca sa confirme ca este real (vaz, auz, miros, pipait, gust). Insa sa stii ca si ideea de reuniune a spiritelor in lumea cealalta este tot o iluzie pentru ca, in realitate, niciodata nimeni nu este separat de cei asa-zis plecati dincolo. Ei nu sunt plecati. Sunt aici cu tine permanent, atat ca nu ii percepi cu simturile constiente. Retine acest lucru foarte important pe masura ce lucrezi cu propria ta pierdere sau cu perceptia pierderii cuiva drag de catre altcineva.

„Pe cer cand soarele-i apus, de ce sa plangi privind in sus ? Mai bine ochii-n jos sa-i pleci, sa vezi pamantul pe unde mergi. Ei nu sunt morti, traiesc in veci.”

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru acest urias sprijin de care orice suflet aici pe pamant are nevoie, acela de a constientiza ca nu exista niciodata separare intre cei ce se iubesc, indiferent unde se afla sau la ce distanta. Iti multumesc ca ma inveti sa simt cu inima faptul ca oamenii ce se iubesc sunt impreuna mereu.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
FII UN EXEMPLU PENTRU ALTI OAMENI!      

Daca tu esti un cautator spiritual, atunci acest mesaj iti cere sa practici ceea ce spui altora. Poti fi extrem de intelept si sa stii multe, dar daca nu faci ceea ce spui, inseamna ca nu are suficienta valoare intelepciunea ta. Fii constient ca ceea ce gandesti trebuie sa fie si ceea ce proiectezi spre altii. Trebuie sa fii in totala aliniere cu spiritul tau si in conexiune cu Sursa divina din care ai venit. Fii persoana pe care o vrei sa o vezi la altii si nu lasa niciun moment sa treaca fara sa traiesti astfel. Cand arati altora blandete si compasiune, aceasta energie actioneaza ca un magnet si asta atragi inapoi in viata ta ; apoi se creeaza un efect de extindere ce ii influenteaza pe altii chiar si dincolo de sfera ta de viata. Pe masura ce te gandesti la acest mesaj primit, gandeste-te despre tine insuti ca despre un far de lumina si responsabilitatea ce iti revine cand ii calauzesti pe altii cu energia iubirii in loc de energia fricii. Tine minte, daca gandesti intr-un anumit fel dar creezi o energie diferita pentru ca vorbesti in alt fel si actionezi in alt fel, nu mai esti in aliniere.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma sustii sa fiu in aliniere cu cine sunt eu cu adevarat, cu inima mea, cu sufletul meu. Iti multumesc ca ma calauzesti sa traiesc pe o vibratie a iubirii si compasiunii pe care sa o susin in exterior spre alti oameni si sa o atrag inapoi la mine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
CUNOASTE-TI PROPRIUL ADEVAR

Dogma inseamna setul de reguli, principii si credinte care au fost create de oameni aici in aceasta dimensiune pamanteasca cu asteptarea de a fi urmate si respectate de ceilalti oameni. Dintr-o perspectiva a sufletului, gandirea dogmatica este o fatada pentru ca fiecare suflet are un adevar propriu. Si nu exista o unica cale de urmat si impartasit de toti intrucat ea nu ii va servi cel mai bine pe toti. Avand alaturi permanent asistenta ghizilor tai, spiritul tau ti-a creat o unica amprenta albastra pentru calatoria sufletului tau care nu poate fi implinita urmand regulile setate pentru un alt suflet. Limbajul sufletului este „intuitia” iar tu ai aceasta abilitate de a fi in contact constant cu el. Tu instinctiv stii daca ceva este bun sau nu pentru tine. Vei avea de-a face cu foarte multe credinte pe durata vietii tale dar tu vei simti prin instinct pe care sa o opresti aproape de inima ta si careia sa ii dai drumul pentru ca nu este pentru tine. Daca o directie rezoneaza cu tine, pastreaz-o. Daca nu, da-i drumul pentru ca nu este pentru tine desi poate fi solutia perfecta de viata pentru alt om. TU esti creatorul sistemului tau de credinte care sa functioneze cel mai bine pentru tine. Mantra acestui mesaj este „Sinele meu imi arata ce este adevarat pentru mine”.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma ghidezi imi recunosc propria capacitate de a-mi asculta Spiritul si de a urma calea mea unica de implinire in viata. Iti multumesc ca ma sustii sa fac diferenta intre credinte si conceptii ce sunt sau nu sunt bune pentru mine, indiferent cum functioneaza ele pentru alti oameni ce imi vor binele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.