Fecioara Maria, mesajul săptămânii. Ce zodii sunt binecuvântate. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

Primeste cu inima deschisa un mesaj cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

05 dec. 2021, 23:54
Fecioara Maria, mesajul săptămânii. Ce zodii sunt binecuvântate. CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop 2022. Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia. Relaţiile de cuplu trec prin cumpene în această iarnă
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Horoscop 2022. Va fi ca o nebuloasă pentru zodii. Conjuncţia Jupiter-Neptun rămâne influentă până în 2035
Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
EXPRIMA-TE PRIN CREATIVITATE

Ce arte sau activitati creative iti placeau cand erai copil ? Aspirai sa devii un muzician, dansator, scriitor, pictor sau alt tip de artist ? Creativitatea ajuta la eliberarea stresului si relaxeaza. Poti exprima astfel idei si sentimente tinute in tine. Chiar daca nu esti sigur cum sa te exprimi creativ, actiunea ta artistica de orice fel va deschide portile creativitatii pentru tine. Pana la urma, asta inseamna sa fii creativ : sa fii unic si sa te bucuri de talentele pe care ti le-a dat Dumnezeu. Le ai din belsug! Atunci cand te manifesti creativ in orice fel, ai oportunitatea sa atingi inimile altora. Totusi, nu e neaparat necesar sa iti arati creatia altora. Poti sa faci ceva doar pentru satisfactia ta particulara. Este important sa te exprimi in moduri in care sa te simti bine si sa iti reincarci bateriile. Muzica si dansul pot fi o forma de rugaciune si meditatie. Fa-ti timp sa te exprimi in orice mod simti si observa cum devii mai usor la suflet. Sarbatoreste viata si lasa-ti viata sa fie un cantec si un dans minunat, un tribut adus lui Dumnezeu.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
PRIVESTE INAINTE CU PUTERE SI CURAJ

Cand erai copil, ai avut sentimentul ca ai fost creat pe acest Pamant ca sa implinesti o misiune importanta ? Este adevarat! Tu chiar ai o misiune in viata pe care ti-a dat-o Dumnezeu care stie prea bine ca poti sa imi implinesti cu brio rolul si ca El te va sustine si intari pe drum. Cand inima iti este plina de credinta si incredere, poti sa mergi sigur pe tine prin viata, pregatit sa intalnesti orice vine spre tine. Cu incredere, nu cu aroganta, poti fi sigur ca Dumnezeu e mereu alaturi de tine, ghidandu-te cu iubire prin fiecare zi si noapte.

Ca sa iti gasesti calea in continuare, intreaba-L pe Dumnezeu ce actiuni te ghideaza sa faci azi. Poate ca nu vezi imediat imaginea de ansamblu dar daca continui sa te rogi si sa urmezi ghidarea Lui, scopul tau va capata sens. Cu totii aveti un rol divin de jucat cat timp mergeti pe aceasta planeta minunata. Rugaciunea te ajuta foarte mult sa iti gasesti calea, este ca un indicator spiritual.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
VEZI TOTUL PRIN OCHII IUBIRII

Copiii sunt facuti din iubire pura si din iubirea lui Dumnezeu. Ei sunt iubire! Pe masura ce avansezi in varsta, focusul tau spiritual trebuie sa fie si mai mult spre iubire si sa adancesti si mai mult aceasta conexiune. Poti oricand sa ii vezi pe ceilalti prin ochii iubirii, asa cum Dumnezeu va vede pe voi. Iubirea inseamna putere, nu slabiciune. Deci cand alegi iubirea, inseamna ca alegi sa experimentezi viata avand puterea lui Dumnezeu in spatele tau. Puterea iubirii va fi mereu cu tine iar viata traita asa va fi infinit mai incantatoare comparativ cu viata in frica.

Cand privesti prin ochii iubirii, orice situatie devine mai clara si luminoasa iar provocarile devin mai usor de rezolvat. Roaga-te sa primesti ajutor divin atunci cand iti este frica iar Dumnezeu va straluci lumina iubirii asupra ta ca sa te simti aproape imediat ridicat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 6 decembrie 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru luni 6 decembrie 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
CERE SI PRIMESTE AJUTOR – CHEAMA TRUPELE

Arhanghelul Mihail este aici sa iti lumineze drumul pe care mergi. Esti ghidat sa ceri ajutor de la familie, prieteni si oamenii din jurul tau.

Arhanghelul este martorul unei incarcaturi grele pe care ti-ai asumat-o constient sau inconstient. Aceasta incarcatura poate sa fie o munca fizica grea sau un bagaj emotional cauzat de mult stres. Este timpul sa ceri asistenta de la cei dragi, prieteni si colegi. Arhanghelul Mihail sta in fruntea echipei sale de razboinici de lumina si afirma ca nu este un semn de slabiciune sa ceri ajutor. De fapt, este un semn de putere sa ceri asistenta si sa delegi roluri altora. Daca povara este emotionala, Arhanghelul Mihail te sfatuieste sa aprinzi o lumanare, sa scrii o scrisoare spre ingeri si sa o plasezi langa acea lumanare cu intentia ca acestia sa o primeasca. Permite taramurilor angelice sa preia controlul si sa iti trimita asistenta relevanta considerata de ei pentru aceasta situatie. Cand te lumina drumul, vei fi mult mai productiv, focusat si in pace.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE:  asteapta-te la o interventie divina, la un miracol / ia-ti timp liber / pleaca intr-o vacanta / ai nevoie de odihna / curata balastul emotional si fizic / ai parte de suport de la familie / voluntariat , servicii de comunitate / ajutor acasa / relocarea casei sau afacerii.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc ca ma ajuti sa fiu liber si sa simt lumina. Acum am curajul sa cer ajutor de la altii. Imi abandonez total anxietatile, fricile si povara acestei grele incarcari in mainile lui Dumnezeu, puterea care este mult mai mare decat mine.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
AJUTA COPIII

Parte din scopul si menirea vietii tale implica sa ajuti, ghidezi si inveti oamenii tineri.

Acest mesaj vine la tine ca raspuns la intrebarile tale despre menirea ta in viata, pentru ca parte din aceasta menire implica copiii. Sinele tau inalt se conecteaza la puritatea copiilor si tu tanjesti sa ii ajuti ca sa fie sanatosi si fericiti. Facand asa, tu iti hranesti si ingrijesti si propriul copil interior. Munca ta cu copiii sau pentru copii poate lua un numar infinit de forme, incluzand sa te ingrijesti de cei mici in familia ta. Intentia aceasta pe care tu o setezi va fi transmisa si prin alti maturi si va ajunge indirect la copii care vor primi binecuvantare din munca ta. Exista o recunoastere intre sufletul tau si sufletele lor. Ai incredere in acest proces si bucura-te sa imparti iubirea cu copiii pentru care ai menirea sa ii ajuti.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca imi calauziti munca de asa natura incat din ea sa beneficieze copiii al caror suflet este conectat cu al meu.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
EXPRIMA-TI ADEVARUL INTERIOR!

Munca ta creativa straluceste cel mai mult atunci cand ea reflecta gandurile si sentimentele tale reale.

Daca te-ai simtit cumva blocat creativ, acest mesaj pe care il primesti are drept scop sa te faca sa zbori din nou. Incepe prin a exprima exact ce simti acum. Scrie despre asta, canta, picteaza, fotografiaza, danseaza sau proclama-ti adevarul interior in orice forma te simti inspirat sa o faci. Cand incepi cu adevarul despre ce simti in fiecare moment, tu deblochezi orice blocaj creativ. Desi te-ai putea simti vulnerabil cand iti exprimi emotiile si gandurile curente, tine minte ca acest proces te va conduce spre noi inaltimi creative. Nu trebuie sa iti arati sentimentele care te jeneaza in public ; totusi, iti face bine sa le exprimi tie insuti si sa le scoti in afara pentru a ajunge la o creativitate autentica.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru ca ma sustii sa imi exprim sincer gandurile si emotiile, iar acest lucru imi face mult bine si ma ajuta sa fiu un om creativ in orice fac.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.