Fecioara Maria, mesajul ZILEI pentru zodii. Cine are o săptămână binecuvântată

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 22 noiembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

21 nov. 2021, 23:37
Fecioara Maria, mesajul ZILEI pentru zodii. Cine are o săptămână binecuvântată

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Zile libere pentru angajaţii din România la final de noiembrie. Se anunţă o minivacanţă de 5 zile
Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
„Fii pregatit sa te transformi cu intelepciune”

Fecioara Maria si ingerii iti spun ca este timpul pentru o profunda transformare. Esti pregatit sa iesi din cocon. Foloseste-te de aceasta perioada pentru o analiza asupra vietii care sa te ajute sa decizi ce vrei sa schimbi. Nu uita ca procesul este inevitabil. Vezi lumea prin ochii exceptiei si fa totul cu bucurie si lumina. Stai in armonie si pace. Vei fi protejat si sustinut in timp ce descoperi noul.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
„Coopereaza pentru cea mai buna comunitate”

Acest mesaj iti spune sa fii devotat in a-ti face casa primitoare si armonioasa, in timp ce iti aduci familia impreuna. Poti face pasi mici cum ar fi sa zambesti vecinilor. Ingerii vor incepe sa cante, sa puna asupra ta planurile lor. Vei atrage energii inalte si oameni in jurul tau.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
„Fii puternic si curajos”

Fecioara Maria si ingerii iti reamintesc ca faci o treaba buna, mai ales in vindecarea pe care o faci fara sa stii. Esti rugat sa vizualizezi flacara albastra si sa iti imaginezi ca te cuprinde. Acest lucru iti va activa intelepciunea ca esti pregatit sa dai de la o varsta frageda. Mesajul este sa te misti constant pe calea ta. Vindeci locuri si oameni oriunde te duci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte şi

Lidl, anunţul aşteptat de toţi românii de Sărbători 2021. Produsul de 60 de lei pe care se va bate toată lumea