Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: MARTI 29 DECEMBRIE 2020. Mesajul si rugaciunea zilei şi de la Fecioara Maria.

28 dec. 2020, 23:35
Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie.

Iata pentru MARTI 29 DECEMBRIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie. Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
nU JUDECA OAMENII

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie. Sinele tau inalt intotdeauna observa si nu judeca. Din perspectiva sa, nimic nu este bun, rau, corect sau gresit ; ci pur si simplu „este”. In aceasta dimensiune fizica in care traim, totusi, constiinta ta este filtrata prin experienta umana si rezulta egoul. Egoul este cel ce judeca pentru ca este fragil si nesigur. El este, de regula, mai fericit cand se simte „mai bun decat”. Judecata are la baza frica. Judecata te separa de altii in timp ce obiectivul tau este tocmai opusul, sa constati asemanarea si faptul ca suntem Una. Si alti oameni au ales sa vina pe Pamant in acelasi timp cu tine, insa fiecare avem propriul drum unic si propria amprenta divina albastra pe care o urmam. Nu este treaba ta sa judeci calea altul om care pur si simplu are de invatat alte lectii decat ai tu. Fiecare si-a ales anumite circumstante de viata si o anumita forma umana in care sa locuiasca si care sa ii permita sa isi invete lectiile alese de Sinele sau inalt si de ghizii sai. Sa le judeci deciziile, indiferent cum iti par tie, este o mare prostie si eroare. Egoul este cel ce are nevoie de separare ca sa supravietuiasca. Daca iti apare acest mesaj, ghizii si Arhanghelul Mihail iti cer sa fii cu ochii pe egoul tau. In loc sa trimiti spre cineva o energie negativa de judecata, binecuvanteaza-i pe calea lor. In loc de dispret, ureaza-le sa aiba parte de calauzire divina pe calea lor particulara.

HOROSCOP 2021 GENERAL. Prindem gustul lumii noi! Cum se schimba credintele de Anul Nou
Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma indrumi si sustii sa traiesc fara judecata si cu acceptarea unicitati drumului de suflet al fiecaruia dintre noi. Ajuta-ma sa fiu deschis si sa inspir si sa fiu inspirata de calea unica a fiecarui om cu care ma intalnesc.

 

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
AI NEVOIE SA ITI exprimi sentimentele

Absolut toate emotiile tale sunt valide si trebuie onorate. Tu experimentezi aceste ganduri si emotii cu un motiv bine intemeiat. Nu permite nimanui sa iti judece sentimentele drept prostesti, inutile, gresite sau nepotrivite, pentru ca este evident ca ele se manifesta in tine cu un scop. Ai dreptul la exprimare de sine si este imperativ sa fie asa pe drumul tau de viata. Este vital ca tu, ca fiinta umana, sa eliberezi si sa exprimi tot ceea ce este in tine intr-o maniera iubitoare si care sa ofere siguranta tie si celor din jur. Nu judeca niciodata si nu rani alt om cu actiunile tale – acesta este doar egoul care se zbate sa se faca remarcat. Fii bun, bland si respectuos, totusi vorbeste-ti adevarul. Nu ar trebui sa tii inchis niciun sentiment, gand sau emotie ca si cum ar fi captive intr-un borcan cu capacul pus. Tu esti energie iar energia curge si circula. Cand creezi un blocaj pentru ca iti reprimi emotiile valide, ele raman sa se manifeste in interiorul tau. Apoi tu nu mai esti in armonie si iti creezi singur boala – care este doar o lipsa de usurinta in a curge prin viata. Gandurile si emotiile exprimate trebuie sa vina mereu dintr-un spatiu de compasiune. Examineaza-ti sentimentele inainte de a le impartasi cu altii. Te afli intr-un spatiu de iubire sau de judecata ? Este o opera fina de arta, intr-adevar, sa fii in stare sa iti exprimi sentimentele in timp ce in acelasi timp sa sustii spiritul altui om din fata ta. Dar daca iti scoti adevarul la iveala cu blandete, ii lasi pe altii sa afle ca esti sincer cu tine in timp ce esti empatic cu ei.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca sustii zi de zi sa imi exprim gandurile si emotiile intr-o maniera sigura atat pentru mine cat si pentru cei pe care ii iubesc. Iti multumesc ca ma inveti sa nu imi reprim trairile si conflictele, astfel mentinandu-mi o buna stare de sanatate.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
IARTA-TE. ESTE TIMPUL

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru fiecare zodie. In scoala nu dai mereu raspunsurile corecte. In scoala, uneori este nevoie sa te prefaci. In scoala, uneori nu te concentrezi pe lectia curenta. In scoala, uneori esti crud. Te-ai uitat vreodata in urma la anii tai de scoala si sa nu fii in stare sa te fi iertat pentru toate aceste situatii ? Probabil ca nu. Ei bine, tu ai ales Pamantul ca o clasa de scoala si trebuie sa ai aceeasi atitudine de toleranta de sine. Tu esti aici ca sa inveti. Este important sa te ierti cand faci greseli. A trai cu vinovatia pentru trecut iti blocheaza energia pentru viitor. Fiecare suflet progreseaza in propriul sau timp, dar cand tu nu iti dai voie la iertare, tu de fapt iti inchizi singur inima si transmiti Universului ca nu meriti sa primesti. Daca ai provocat durere altei persoane, este imperativ sa iti ceri iertare in plus fata de a te ierta pe tine insuti. Ghizii spirituali insista cu privire la importanta iertarii, fie fata de tine fie fata de altul. Daca cari energia negativa a vinovatiei sau energia negativa a resentimentului inapoi in lumea spiritelor, asta cauzeaza legaturi complicate karmice nedorite. A nu curata aceasta energie cat timp esti inca in dimensiunea fizica, deci inainte de tranzitia in lumea spiritelor, este o sursa uriasa de regret pentru multe suflete. Actioneaza acum, pentru binele tau si al generatiilor tale urmatoare. Trece in revista toti oamenii fata de care simti ca trebuie sa ceri iertare sau sa oferi iertarea ta si incepe cu tine insuti.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi luminezi sufletul prin reamintirea importantei iertarii de sine si a celorlalti oameni din viata mea. Te rog sa ma calauzesti pentru a-mi usura inima prin iertare si a ma deschide spre compasiune si iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MARTI 29 DECEMBRIE 2020
Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MARTI 29 DECEMBRIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Crede cu tarie

Daca vrei sa imbunatatesti sau sa vindeci o situatie, trebuie sa crezi cu tarie in miracole, in puterea lui Dumnezeu. Acesta este un factor important cand vrei sa pornesti la drum. Nu te indoi de nimic. Nu te indoi de puterea ta, de abilitatile tale si cere Fecioarei Maria sa iti sporeasca credinta.

Fecioara Maria şi Arhanghelul Mihail, mesaje pentru zodia TAUR
Binecuvantari

Rugaciunile tale sunt ascultate I implinite. Ai pe masa painea cea de toate zilele. Nu iti face griji cu privire la ziua de maine. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine, ai incredere ca vor avea grija de tine si de cei dragi tie. Renunta la teama ca nu vei putea sa le asiguri cele necesare, pentru ca Dumnezeu este mare si are grija de tot si toate. Fii deschis sa-i primesti darurile. Fii deschis sa primesti raspunsurile la intrebarile tale. Ai incredere ca esti binecuvantat, doar esti copilul lui Dumnezeu. Toate nevoile tale vor fi implinite. Urmeaza ghidarea divina si fa actiunile necesare. De restul se ocupa Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Copilul

Primesti raspuns in legatura cu o intrebare care te macina de ceva vreme. Totul are legatura cu un copil. Fie este vorba despre copilul tau interior, fie vei avea in curand un copil, fie trebuie sa dai mai multa atentie copiilor tai. Oricare ar fi situatia ta, mesajul este ca trebuie sa ai grija de acest copil, sa-l faci prioritatea ta numarul 1. De asemenea, ti se poate inmana misiunea de a te ocupa de alti copii, sa-i ghidezi, sa-i educi, sa-i protejezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.