Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la început de an 2023. Vindecări miraculoase ale rănilor de anul trecut

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, miercuri 4 ianuarie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de miercuri 4 ianuarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata

03 ian. 2023, 23:25
Fecioara Maria, zodiile binecuvântate la început de an 2023. Vindecări miraculoase ale rănilor de anul trecut

. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Horoscop Minerva 2023. Ce zodii au Soarele în Casa carierei şi cine pe Venus în Casa dragostei. An cu răni spirituale şi vindecări karmice
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Horoscop Cristina Demetrescu 2023, previziuni generale. Bani, carieră, sănătate, dragoste. „Axa Nodurilor Lunare intră pe axa Berbec/Balanţă, iar aceasta este considerată o axa cardinală, rapidă, bipolară, făcând parte din crucea de agresivitate, cu impulsuri puternice, o axa a relaţiilor”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
FII CURAJOS

In mod natural si instinctiv, copiii au incredere in curiozitatea lor nativa si in ghidarea divina si astfel avanseaza cu curaj in mediul lor natural. Ei capata incredere pe masura ce invata sarcini simple si incep sa maiestreasca pe cele mai dificile. Fiecare situatie pe care o traim ne face mai puternici. Asa invatam ca increderea si curajul sunt abilitati de baza in viata. A nu fi confundat cu aroganta, curajul este o trasatura minunata pe care sa o folosesti, semn ca esti inspirat si ghidat divin. Te poti afla intr-o situatie in care ai nevoie sa gandesti, sa actionezi intr-o maniera curajoasa. Te poti ruga pentru a avea mai mare incredere sau, de fapt, incredere in Dumnezeu, pentru ca orice este posibil atunci cand prin tine lucreaza marele spirit al lui Dumnezeu.

Increderea in Dumnezeu inseamna ca tu stii ca El are grija de tine pentru orice situatie apare in viata ta!

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
FOLOSESTE PUTERE SI DISCERNAMANT IUBITOR

Desi tu esti o persoana buna si generoasa, totusi ai nevoie si sa practici sa ai granite sanatoase. Cheia aici este iubirea. Intelepciunea este sa stii instinctiv si cand sa spui da dar si cand sa spui nu, iar aceasta inseamna tot iubire. In viata, deseori te poti simti tras in directii opuse intre ce vor altii sa faci si ce vrei tu sa alegi si stii ca e cel mai bine pentru tine. Tu ai abilitatea de a discerne dar e nevoie de putere sa o dezvolti, in special cand altii te preseaza. Poate in copilarie ai experimentat presiunea prietenilor care te-au influentat in directii nedorite. Din acele experiente extrage lectia de viata ca de tine depinde sa faci alegeri mai bune pe viitor. Roaga-te sa ai discernamant calauzit de iubire. Cand permiti intelepciunii lui Dumnezeu sa intre in inima ta, vei vedea ca ai si putere si discernamant sa alegi ce este cel mai bine pentru tine. Iti este si mai usor sa creezi si sa mentii granite sanatoase.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
ONOREAZA CA ESTI UNIC

In intelepciunea divina, Dumnezeu a creat o multitudine de fiinte – plante, copaci, animale si oameni. Toti sunt diferiti, toti sunt frumosi. Este nevoie de multe flori pentru ca sa existe o gradina. Fiecare floare e diferita si fiecare e frumoasa in felul sau. Toate culorile curcubeului sunt frumoase si egale ca valoare. Tot la fel, Dumnezeu ne-a creat si pe noi oamenii unici si minunati. Te-ai simtit diferit cand erai copil ? Te-ai izolat, te-ai simtit singur pentru ca nu puteai sa relationezi cu alti copii sau adulti cum o faceau ei cu tine ? Onoreaza-ti calitatile individuale ca sa iti vindeci trecutul si prezentul si sa stii ca Dumnezeu te-a creat fix asa cum esti cu un scop anume. Nu te compara cu nimeni. Roaga-te pentru acceptare de sine pentru ca Dumnezeu te iubesti exact asa cum esti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.