Fecioara Maria, zodiile care îşi curăţă energiile negative

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Filip Stan
25 mai 2024, 22:30
Fecioara Maria, zodiile care îşi curăţă energiile negative

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 26 mai 2024 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Aleşii lui Dumnezeu, astrologul Pavel Globa dezvăluie zodiile sărutate de îngeri la final de primăvară

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.

Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Zodiac CHINEZESC 27 mai – 2 iunii 2024. Romanism, cumpărături şi o vizită neaşteptată. Un câştig bănesc se anunţă marţi

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : “Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC

Anumite experiente prin care treci acum sunt o initiere pentru scopul de vindecator pe care il ai

Fundatia pentru compasiune este constientizarea faptului ca suferinta este o parte naturala a vietii, fie ca intelegi empatic durerea altcuiva fie ca tu insuti ai avut sau ai o asemenea experienta. Si cine nu a experimentat durere si suferinta ca parte din viata pe pamant ? Cu cat te afunzi mai mult in sufletul altuia, cu atat poti sa simti ceea ce simte si totusi, paradoxal, sa mentii o distanta de obiectivitate. Un vindecator adevarat trebuie sa vindece din inima, oricare ar fi instrumentele fizice, logistice, tehnologice sau samanice folosite. Experientele prin care treci sau pe care le-ai avut tocmai te initiaza sa iti deschizi inima in fata suferintei din jur si sa iti faci partea ta in vindecarea sa. Vei vedea ca ti se va cere mai des sa iti oferi timpul si energia ca sa ajuti la vindecarea altora, incluzand nu doar oameni ci si animale, plante, fiinte copaci si chiar Mama Pamant. Vei vedea din ce in ce mai des cum palmele tale sunt energizate cu caldura sau cu o senzatie ca de furnicaturi. Aceasta este puterea Spiritului care lucreaza prin tine. Permite-i sa te ghideze in orice te focusezi ca sa vindeci, fie ca doar pui o mana pe un umar de prieten sau ca te implici direct in sanatatea altei fiinte.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR

„Privind spre viitor cu incredere si determinare”

Ai incredere, copilul nostru, ceea ce pare acum doar bun va deveni mult mai bun odata cu trecerea timpului, ca un vin fin. Bucura-te de momentele frumoase. Bucura-te de ceea ce iti da Mama Natura. Canta alaturi de colibri. Bucura-te de apusuri. Cat de frumos esti dispus sa-l lasi sa devina. Aducem sunete vindecatoare pentru inima ta astazi pentru a-ti extinde corurile de iubire ale cantecului inimii. Meriti asta. Eu pot vindeca inima ta pentru iubire. Cand ai urmatorul moment sa te asezi pe Pamantul Mama, cheama ingerii, arhanghelii si pe mine sa-ti trimitem aceste sunete vindecatoare ale inimii in timp ce te odihnesti pe spate privind norii plutitori. Aceste sunete vindecatoare vor fi create special pentru tine, pentru drumul tau al iubirii pe Pamant. Sunetele inimii tale vor atrage magnetic tot ce este bun si binecuvantat divin in viata ta. Iubim tot ceea ce esti. Chiar si acele parti ale tale pe care le ascunzi intr-o cutie. Permite acestor parti ale sinelui sa se uneasca si sa devina una cu cantecul inimii tale astazi, caci ele merita, de asemenea, Imbratisarea Divina a iubirii.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI

„Relaxeaza-te intr-un mod sanatos seara”

Este important sa te destinda in mod sanatos la sfarsitul zilei pentru a putea avea un somn odihnitor. Dar care este cel mai bun mod de a face asta? Exista cateva lucruri pe care le poti face pentru a te destinde intr-un mod sanatos seara. In primul rand, incearca sa eviti ecranele pentru cel putin o ora inainte de culcare. Acest lucru inseamna fara televizor, fara laptop si fara telefon. In schimb, citeste o carte sau asculta muzica linistita. In al doilea rand, stabileste o rutina regulata de culcare si incearca sa o respecti cat mai mult posibil. Aceasta ar putea include sa faci o baie relaxanta, sa citesti timp de 20 de minute sau sa scrii intr-un jurnal. In al treilea rand, asigura-te ca dormitorul tau este intunecat si linistit. Daca este necesar, poti purta o masca pentru ochi si dopuri pentru urechi pentru a te ajuta sa te relaxezi. Si, in cele din urma, evita cofeina si alcoolul inainte de culcare pentru a putea adormi mai usor”

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia RAC

„Conectarea cu Sinele Superior prin scris”

Sunt multe moduri in care oamenii se pot conecta cu Sinele Superior. Unul dintre aceste moduri este prin jurnalism sau scriere. Acest lucru poate fi facut fie intr-un jurnal, fie pur si simplu scriind gandurile si sentimentele tale. Cand jurnalezi sau scrii, este important sa fii sincer cu tine insuti. Acesta este un moment in care poti exprima cu adevarat ceea ce se intampla in interiorul tau, fara judecata. Lasa cuvintele sa curga pe hartie. Acest proces te poate ajuta sa obtii claritate si intelegere despre ceea ce se intampla in viata ta. De asemenea, te poate ajuta sa te conectezi cu Sinele Superior, care stie totul despre tine si poate oferi indrumare si sustinere.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Legea care îi vizează direct pe românii care locuiesc la curte. Vecinii te pot obliga să faci asta
Capital.ro
Nu e permis pentru românii care stau la bloc. Legea îți cere acordul asociației de proprietari
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Viața la bloc. Reguli pentru locatarii care au aparate de aer condiționat
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
S-a 'combinat' în Nuba! N-a uitat mișcările senzuale de la 'Surprize, surprize' și a lovit în club
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Verdict pentru șoferii români: NU se consideră accident. Se încadrează la tentativă de omor
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
George Scripcaru câștigă Primăria Brașovului, devansându-l pe actualul primar, Allen Coliban
MediaFlux
DOCUMENTE pentru RECALCULARE! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?