FED CUP. IRINA BEGU – ANGELIQUE KERBER, scor 2-6, 3-6 în primul meci de la Fed Cup

FED CUP. IRINA BEGU-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul România-Germania, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, a debuta sâmbătă, la ora 13.00, cu întâlnirea dintre Irina Begu şi prima rachetă a nemţilor, Angelique Kerber. Conform calculelor hârtiei, Begu a fost învinsă de Kerber, scor 6-2, 6-3.

16 apr. 2016, 07:12
FED CUP. IRINA BEGU – ANGELIQUE KERBER, scor 2-6, 3-6 în primul meci de la Fed Cup

FED CUP. IRINA BEGU-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea meciul Irina Begu-Angelique Kerber

Irina Begu (35 WTA) susţine că știe cum să abordeze din punct de vedere tactic întâlnirea cu Angelique Kerber, mai ales că anul trecut a învins-o pe aceasta în turneul de la Roma, disputat tot pe zgură.

Față de meciul precedent cu Angelique Kerber, de la Charleston (n.r. – Irina a pierdut cu 2-6, 3-6 în faţa lui Kerber, săptămâna trecută, la Cherleston), lucrurile stau altfel. Acum sunt mult mai odihnită, iar asta consider că este un atu. Tactic știu cum să abordez meciul, anul trecut am câștigat meciul de la Roma cu Kerber, am mai jucat și la Australian Open, pe hard. Va fi un meci interesant, împreună cu Alina Tecșor și cu antrenorul meu vom decide cum voi juca mâine„, a declarat Irina Begu.

FED CUP. IRINA BEGU-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Irina Begu și Angelique Kerber s-au întâlnit până acum de cinci ori, jucătoarea germană conducând cu 3-2. Ultima oară, cele două s-au întâlnit la 8 aprilie, în sferturile de finală ale turneului de la Charleston, unde jucătoarea germană s-a impus cu 6-2, 6-3.

FED CUP. IRINA BEGU-ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Conform tragerii la sorți, Irina Begu o va întâlni pe Angelique Kerber, sâmbătă, de la ora 13,00, în primul meci de simplu al confruntării dintre echipele de tenis ale României și Germaniei, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Al doilea meci de simplu le va opune pe Simona Halep, numărul șase mondial, și Andrea Petkovic.