FED CUP. Presa canadiană e furioasă: România o ia în derâdere pe Eugenie Bouchard

FED CUP. Presa canadiană critică momentul de la sfârşitul partidei dintre Alexandra Dulgheru şi Eugenie Bouchard, când compatrioata noastră a ironizat-o pe adversara sa.

19 apr. 2015, 10:52
FED CUP. Presa canadiană e furioasă: România o ia în derâdere pe Eugenie Bouchard

FED CUP. „Echipa română a salutat această victorie luând-o puţin în derâdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strângă mâna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sâmbătă, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mâna echipei sale iar compatrioţii săi au ignorat-o. Adevărata strângere de mână a fost mai degrabă seacă„, a scris Radio Canada.

Citeşte şi SIMONA HALEP a comentat gestul lui Bouchard şi ironia lui Dulgheru: Ţine de educaţia fiecăruia

Şi site-ul tenniscanada.com scrie despre gestul echipei române: „Românii au trimis o săgeată subtilă către Bouchard, atunci când echipa a mimat că dă mâna cu Dulgheru la finalul partidei„.

După această victorie importantă contra Eugeniei Bouchard, membrii echipei române au întins mâinile către eroina lor, Alexandra cerDulgheru, înainte de a o evita şi a-şi trece mâinile prin păr. Captată de camerele de luat vederi, scena a fost o aluzie clară la gestul lui Genie de vineri, care a refuzat să strângă mâna româncei la tragerea la sorţi„, notează site-ul canoe.ca.

Alexandra Dulgheru a învins-o sâmbătă seara cu 6-4, 6-4 pe Eugenie Bouchard, după ce Irina Begu a pierdut la Francise Abanda, în trei seturi. Scorul întâlnirii Canada – România, din Fed Cup, este 1-1. Duminică, de la ora 20.00, sunt programate partidele Bouchard-Begu şi Abanda-Dulgheru, urmate de jocul de dublu.