Feli Donose, mărturisiri despre divorțul de tatăl fiicei sale: „Cea mai horror perioadă”. A anunțat printr-o piesă că are un nou iubit

Feli Donose s-a remarcat nu doar prin vocea ei superbă, ci și prin sensibilitatea de care a dat dovadă de fiecare dată. Mamă a unei fetițe și recent divorțată, artista a vorbit despre lecțiile învățate din traumele trăite.
Alina Costache
09 mai 2024, 23:42
Feli Donose, mărturisiri despre divorțul de tatăl fiicei sale: „Cea mai horror perioadă”. A anunțat printr-o piesă că are un nou iubit
Feli Donose, mărturisiri despre divorțul de tatăl fiicei sale: „Cea mai horror perioadă”. A anunțat printr-o piesă că are un nou iubit

Feli Donose și tatăl fiicei sale, Cătălin, s-au despărțit după o relație de cinci ani și o logodnă de aproximativ doi. Artista a făcut anunțul în mediul online, în decembrie 2022.

Citește și: Feli Donose s-a operat la stomac: „Am zis că nu vreau să mor! Am încercat toate dietele posibile, pe grupa sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox”

Feli Donose, mărturisiri despre divorțul de tatăl fiicei sale

Invitată în podcastul „Badassmom”, găzduit de Giulia Anghelescu, Feli a dezvăluit cum a schimbat-o rolul de mamă, ce curiozități are Nora Luna la vârsta ei, dar și cum a trecut peste despărțirea de tatăl ei. De asemenea, a vorbit și despre noul bărbat din viața ei. Rolul de mamă a împlinit-o pe Feli, însă are, uneori, și momente în care îi lipsește libertatea unei femei fără obligații.

„Încă învăț, cred că toată viața învățăm ceva în rolul de mamă. Nora Luna m-a făcut să văd multe calități la mine. Și atenție, copilul nu te-a învățat cum să ai răbdare, el te tot învață. Eu mă mint că tot învăț să am răbdare datorită ei. Mă face foarte fericită. Da, am perioade în care mi-e dor de mine. Îmi doresc câteodată să îmi doresc să fac ceva numai eu. Îmi doresc un pic să fac numai eu și în două minute mi-e dor de ea. Vreau să știu să separ. Lucrez la asta de vreo doi ani. Să separ rolul de mamă de Felicia femeia, Felicia artistul, Felicia prietena. Cred că m-a schimbat foarte mult în bine Nora. Nu mai sunt așa people pleaser. Nu mai fac compromisuri decât dacă te iubesc. Sunt mai atentă la ce-mi place mie. Nu tot timpul empatia e bună, pentru că te întorci acasă secat de viață și suflet și frustrat că ai făcut ceva ce nu ai vrut”, a spus Feli Donose, în podcastul „Badassmom”.

Cea mai grea încercare a artistei în rolul de părinte a fost despărțirea de tatăl fetiței sale. Feli Donose și Cătălin s-au logodit în 2020 și s-au despărțit în 2022.

„Cea mai horror, aș putea să spun, perioadă, provocare, a fost când eu și tatăl Norei ne-am despărțit. Brusc eram două copile într-o casă, trebuia să-mi reorganizez nu că timpul, toată viața. Trebuia să-mi reorganizez viața în așa fel încât ea să nu simtă schimbarea asta care e mare și pentru totdeauna”, a mai spus Feli.

Din acest motiv, Feli a decis să ia o pauză de la cariera muzicală. Totuși, a decis să abordeze acest subiect în ideea că poate experiența ei vor ajuta și alte femei.

„Cred că lumea trebuie să audă, cred că multă lume trece prin asta în ultima vreme. Auzind, nu se mai simt singure. Sunt normale. Am descoperit despre mine că sunt o femeie puternică și șmecheră. Știu să fac lucrurile în așa fel încât ea să nu simtă schimbări mari. Pentru ea descopăr că sunt foarte puternică. Vorbesc deschis, mă las vulnerabilă, mă dau exemplu, sunt mult mai asumată și nu mă mai cenzurez”, a explicat Feli Donose. După un an și jumătate de la anunțul despărțirii de tatăl fiicei sale, Feli Donose a confirmat că formează din nou un cuplu. În noua relația, Feli a spus că se simte înțeleasă și protejată. „Mă simt cum mă simt când sunt singură. N-am nicio jenă să mă manifest cum simt. Ideea este că e un om așezat, care pe mine mă ajută”, a spus artista, la un post de radio.

Vestea că formează din nou un cuplu a venit odată cu lansarea unei noi piese „Ne Iubim”: „O să scriu până când n-o să mai fie cântece despre iubire. Asta e pentru tine și jumătatea ta!”, a spus Feli despre noul ei single.

Citește și: Feli Donose, despre cele mai mari schimbări ale vieții ei. După divorțul de soț, vrea să adopte un copil. Ce spune despre operația la stomac. ”Nu recomand!”

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Capital.ro
Ungaria, sprijin total PENTRU ROMÂNIA. Decizia total neașteptată a fost luată DIRECT la Budapesta
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
MApN scoate 5.000 de posturi la concurs! Cât vor câștiga românii care vor intra în armată?
Adevarul
Platforma de comerț Temu, acuzată de manipularea clienților. Psiholog: Se bazează pe cei care fac acele cumpărături din impuls
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Un celebru cuplu din România se iubea pe furiș. El își înșela partenera
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de fostul fotbalist!
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Reacția virală a unei turiste din Marea Britanie când a văzut cât costă o cafea în Cluj: 'Oh, Doamne!'
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
GHEORGHE DINCĂ a primit vestea chiar acum. Decizia luată în dosarul CARACAL
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'