Feli se va vaccina împotriva COVID: ”Toată povestea asta ne-a făcut atât de paranoici”

Cântăreața Feli a fost invitată la emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV, unde a recunoscut că s-ar vaccina de coronavirus în momentul în care vaccinul va fi disponibil în România.

18 dec. 2020, 08:46
Feli se va vaccina împotriva COVID: ”Toată povestea asta ne-a făcut atât de paranoici”

Feli este de părere că pandemia de coronavirus i-a făcut pe români mult mai paranoici și ipohondri, reacționând în acest mod în momentul în care o persoană strănută sau tușește. Artista a recunoscut că s-ar vaccina de coronavirus în momentul în care vaccinul va fi disponibil în țară.

Citește și: Cătălin Scărlătescu şi-a făcut operaţie estetică. Cum a ajuns cunoscutul chef pe masa de operaţie chiar înainte de sărbători

”Da. Toată povestea asta cu coronavirul ne-a făcut atât de paranoici, de ipohondri. Am văzut cum se uită lumea la tine pe stradă dacă strănuți, doamne ferește. Cunosc oameni care au avut forme grave, dar cunosc mai mulți oameni care au avut forme ușoare. Dar, eu m-aș vaccina” , a declarat Feli la emisiunea ”La Măruță”.

Artista a precizat ca acest an cu restricții și carantină a fost unul bun pentru ea deoarece a avut timp să facă ce iubească mai mult, și adică să scrie poezii, versuri.

”Pentru mine a fost un an bun, sunt fericită și recunoscătoare. Am scris rânduri, am scris poezii. Sunt foarte fericită” , a precizat cântăreața.

Feli a lansat recent cea de-a opta piesă autobiografică „Vântul bate”, pe care a compus-o într-o seară ploioasă, cu vânt puternic, care a inspirat-o pe artista de 34 de ani să scrie despre cele patru anotimpuri traversate cu dragoste alături de familia sa.

„Atunci am avut un moment în care mi-am văzut povestea de dragoste că pe un tablou complet. Poate părea prea romantic şi siropos, însă aşa îmi văd eu sentimentele şi, cel mai probabil, nu simt nimic mai special decât toate femeile care iubesc cu bune şi cu rele în relaţia lor. Îmi doresc ca oricine ascultă „Vântul bate” să simtă că este despre povestea lui, despre dragostea lui, despre visul de împreună al oricărui îndrăgostit”, a povestit Feli în momentul în care a lansat piesa.