Felicitări de 8 martie pentru mame şi soacre. 50 de mesaje şi urări de Ziua Mamei!

Felicitari de 8 martie pentru mame. In fiecare an, de 8 martie, se serbeaza Ziua internationala a femeii. In Romania, insa, sarbatoarea are o conotatie si mai speciala, pentru ca la aceasta data se serbeaza MAMA.

07 mart. 2019, 07:14
Felicitări de 8 martie pentru mame şi soacre. 50 de mesaje şi urări de Ziua Mamei!

Iata 50 de mesaje urari de Ziua Mamei, pe care le poti trimite rapid, prin SMS, Facebook sau e-mail. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine din lista de mai jos.

Aici ai 30 de urari si felicitari de Ziua Femeii!

Felicitari de 8 martie pentru mame

O mama atat de minunata ca tine merita ca fiecare zi sa fie 8 martie! La multi ani, mama!

***

Mama! Ce cuvant simplu… ce semnificatie mirifica… Mama e cea care iti da viata, te invata primii pasii in viata, primele cuvinte… Ea te invata tot ce e important in viata ta! Pretuiti-o pana o mai aveti! Mama e ingerul nostru pazitor. La munti ani de 8 martie!

***

Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine. La multi ani, mama!

***

Exista o singura fiinta pe lume fata de care vom ramane intotdeauna datori: „Mama…”

***

Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant. La multi ani de Ziua Mamei!

***

Pentru o mama super-eroina, LA MULTI ANI de 8 Martie!

***

La multi ani, mama. Multumesc pentru tot ceea ce m-ai invatat si pentru lucrurile viitoare pe care o le „fur” de la tine!

***

De 8 martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire şi toata dragostea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!

***

Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul tau in cel mai frumos anotimp al anului. La multi ani!

***

Mami, te iubesc. Pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani!

Felicitari de 8 martie pentru mame

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume!

***

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama! La multi ani de 8 martie!

***

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, draga mama, buna, inteleapta si frumoasa! La Multi Ani de 8 martie!

***

Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fara a cere nimic in schimb, tu esti cea care mi-a oferit sprijin si incurajari cand aveam nevoie, tu ai fost mereu alaturi de mine cand viata parea impotriva mea.Te iubesc! La multi ani de Ziua Mamei!

***

Un gand marunt pentru iubirea imensa pe care ti-o port. La multi ani, mama!

***

Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul

***

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna … intotdeauna mama mea! La multi ani de 8 martie!

***

Atunci cand am deschis ochii pentru prima data, te-am vazut pe tine MAMA! Iti multumesc pentru tot! Te iubesc! La multi ani, MAMA!

***

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari pentru tine, mamico! La multi ani de 8 martie!

***

Sper ca 8 martie va fi ca o raza de soare pentru tine si ca florile de la mine vor umple casa cu ganduri vesele. La multi ani, mamica mea!

Felicitari de 8 martie pentru mame
Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA. Acum, ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si iti urez un sincer La multi ani, MAMA!

***

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru anumite persoane tu esti intreaga lume! La multi ani!

***

Tu, mama mea draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept. Noi iti multumim si te iubim. La multi ani de Ziua Mamei!

***

Mama, te iubesc. Esti unica, esti primavara mea insorita! La multi ani de 8 martie!

***

Draga mama, de ziua mamelor eu iti urez multa sanatate si sa te bucuri de toti cei ce te inconjoara! La multi ani de 8 martie!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.